نوشته شده توسط : ماساژ

در زیر مجموعه انواع کسب و کار هر نوع تجارت ، کارآفرینی ، فعالیت بازرگانی ، بیزینس و در مجموع هر رفتاری که منجر به یک فعالیت اقتصادی از طریق ارایه کالا یا خدمات شود و به یک ارزش افزوده نیز ختم شود جای می گیرد.برای اینکه با انواع کسب و کار از مدل های مختلف کسب و کار اینترنتی گرفته تا کسب و کار خانگی و دورکاری های مختلف آشنا شوید در این نوشتار با ما همراه باشید.

کسب و کار چیست ؟

کسب و کار یا بیزینس ( business ) ، یک سازمان یا تشکیلات سرمایه‌گذاری است که مشغول فعالیت‌های تجاری، صنعتی، یا حرفه‌ای باشد. یک کسب و کار، فعالیت‌های کسب و کاری یا تجاری را از طریق تولید یک کالا، ارائه‌ی یک خدمت یا خرده‌فروشی محصولاتی که از قبل تولید شده‌اند، به انجام می‌رساند. یک کسب و کار می‌تواند یک نهاد سودده باشد یا یک سازمان غیرانتفاعی (غیر سودده) که برای انجام ماموریت‌های خیرخواهانه ایجاد شده‌‌ است. در ادامه بر اساس طبقه بندی ماهیتی با انواع کسب و کار که می توانند شما را به شغل پایدار و ثروت هنگفت برسانند جاوید گرشاسبی آشنا خواهید شد.

انواع کسب و کار ۱:

کسب و کار اینترنتی

این نوع کسب و کار جدید بوده و با پیدایش کامپیوتر، اینترنت، و توسعه ی جامعه ی خدماتی به عنوان یکی از سریع‌ترین کسب و کارها از نظر تعداد، سود و حجم در عرصه تجارت جهانی مطرح هستند.

کسب و کار اینترنتی چیست؟

کسب و کار اینترنتی به فروش محصولات یا خدمات در اینترنت گفته می‌شود. این نوع کسب و کار به سرعت در اقتصاد امروز رشد و پیشرفت کرده است. خرید و فروش اینترنتی به کوچکترین کسب و کارها نیز این امکان و فرصت را می‌دهد که به مخاطبان خود در سطح جهانی با حداقل هزینه دسترسی پیدا کنند. امروزه بیش از ۲ میلیارد نفر در سطح دنیا از اینترنت استفاده می‌کنند. ۶۹ درصد از این جمعیت، در طول ۹۰ روز، دست کم یک خرید از اینترنت داشته‌اند.

یک سایت اینترنتی، تنها برای فروش محصول یا خدمات به کار نمی‌رود، بلکه می‌تواند نقشها و کارکردهای مختلفی داشته باشد. اگر محصول خاص و منحصر به فردی دارید که در دیگر نقاط دنیا وجود ندارد، می‌توانید با معرفی آن محصول در سایت خود، دیگران را از وجود آن مطلع کنید و از این طریق به اهداف خود دست یابید.

زیبایی اینترنت در این است که مخاطبان آن در سرتاسر دنیا پراکنده‌اند و این امر می‌تواند به معنای وجود مشتریان بالقوه برای شما باشد. این نوع بازار، هیچ موقع بسته نمی‌شود. مشتریان شما می‌توانند به صورت ۲۴ ساعته به اطلاعات کسب و کارتان دسترسی پیدا کنند. شما نیز می‌توانید هر چند بار و با هر فاصله‌ای که بخواهید، اطلاعات مورد نظرتان را درباره ی فعالیتها و فروشگاهتان در صفحات اینترنت جای دهید. مهمتر از این، شما می‌توانید کاتالوگی از محصولات و خدماتتان را همراه تصویر و حتی فیلم در صفحات اینترنت قرار دهید. در این صورت، مشتریان بالقوه ی شما می‌توانند آنها را مشاهده کنند و حتی در هر ساعت از شبانه روز، سفارش خرید دهند.

انواع کسب و کارهای اینترنتی

امروزه، کسب و کارهای اینترنتی بسیار متنوعند. اما به طور کلی آنها را می‌توان آنها به ۱۰ گروه عمده تقسیم بندی کرد. در ادامه فهرست انواع کسب و کار اینترنتی آمده است:

۱- ایجاد اجتماعات آنلاین؛
۲- خرید، فروش و حراج کالاهای مختلف؛
۳- تبلیغات اینترنتی؛
۴- ارائه خدمات تخصصی به دیگران؛
۵- ایجاد امپراتوری اطلاعات، اخبار و آموزش؛
۶- تهیه و ارائه نرم افزارهای مختلف؛
۷- چند رسانه‌ای یا مالتی مدیا؛
۸- پیوستن به شبکه‌های واسطه گری؛
۹- خدمات مربوط به ایمیل؛
۱۰- سرمایه‌گذاری مشترک.

 

راه‌اندازی سایت اینترنتی

ثبت اسم اینترنتی

هر سایت اینترنتی اسم منحصر به خود را دارد. مانند Yahoo. com یا google. com.به اینها اسم دمین می‌گویند.

این اسم منحصر به فرد است که سایت شما را از دیگر سایت‌های اینترنتی متمایز می‌سازد. ثبت اسم اینترنتی و فرستادن آن، باعث می‌شود که دیگران بتوانند از طریق این اسم اینترنتی به شما دسترسی پیدا کنند. بنابراین، وقتی که شما سایت اینترنتی تان را راه‌اندازی کنید، کاربران اینترنت می‌توانند مثلاً با تایپ آدرس (( com. اسم شرکت شما. www )) در جست و جوگر صفحه ی اینترنت، شما را بیابند. شرکتهای مختلفی هستند که در زمینه ی انتخاب نام و ثبت آن در اینترنت از شما حمایت و پشتیبانی کنند.

تفاوت کسب و کار اینترنتی با تجارت الکترونیکی

بسیاری از افراد، کسب و کار اینترنتی ( E-Business ) را با تجارت الکترونیکی ( E-Commerce ) اشتباه می‌گیرند در حالیکه این دو مبحث با یکدیگر متفاوتند. به عبارتی E-Business به مجموعه فعالیتهای مربوط به کسب و کار از جمله مباحث بازاریابی، مالی، خرید و فروش، ارتباط با مشتریان، خدمات پس از فروش، همکاری با سرمایه‌گذاران و… که از طریق شبکه اینترنت انجام می‌گیرد اطلاق می‌شود در حالیکه E-Commerce تنها شامل مسائل مربوط به خرید و فروش از اینترنت می‌باشد و خود، زیرمجموعه‌ای از E-Business است.

انواع کسب و کار ۲:

کسب و کار خانگی

تعریف کسب و کار خانگی

به هر نوع فعالیت اقتصادی در محل سکونت شخصی که با استفاده از امکانات و وسایل منزل راه‌اندازی شود کسب و کار خانگی می‌گویند.

اهمیت کسب و کار خانگی:

امروزه کسب و کارهای خانگی از بخش‌های حیاتی و ضروری فعالیت‌های اقتصادی کشورهای پیشرفته محسوب می‌شوند. کسب و کار خانگی از نظر ایجاد شغل، نوآوری در عرضه محصول یا خدمات، موجب تنوع و دگرگونی زیادی در اجتماع و اقتصاد هر کشور می‌شوند. همچنین برای جوانان، کسب و کارهای خانگی نقطه شروع مناسبی برای راه‌اندازی کسب و کار شخصی است، زیرا راه‌اندازی آن در مقایسه با دیگر انواع کسب و کار ساده و آسان است. به عنوان نمونه شما می‌توانید با یک دستگاه رایانه و یک خط تلفن، یک کسب و کار اینترنتی راه بیندازید و کارها و خدمات مختلفی را به مردم عرضه و ازاین راه برای خود درآمد کسب کنید.

سابقه کسب و کارهای خانگی:

کسب و کارهای خانگی در ایران سابقه دیرینه دارند. بسیاری از صنایع دستی که امروزه هم وجود دارند، در منازل و محل سکونت افراد تولید می‌شده‌اند. بطور کلی کسب و کار خانگی پدیده جدیدی نیست، بلکه در نتیجه تغییرات و تحولاتی که در فعالیتهای اقتصادی – اجتماعی امروز به وجود آمده به آن توجه بیشتری شده است و این نوع کسب و کارها روز به روز گسترش و توسعه می‌یابند.

بالا بردن کیفیت زندگی:

امروزه بیشتر صاحبان کسب و کار‌های خانگی بر این باورند که کار کردن در خانه، کیفیت زندگی آنان را بهبود میبخشد. کارکردن در خانه باعث میشود که وقت بیشتری به خانواده و خانه اختصاص یابد و به دیگر مسائل و موضوعات خانواده، از قبیل تربیت و پرورش فرزندان توجه بیشتری شود.به طور کلی امروزه کار و زندگی بیش از پیش در همدیگر ادغام شده‌اند.

توسعه فن آوری:

امروزه با پیشرفتهای زیادی که در زمینه علوم رایانه و دیگر وسایل ارتباطی به وجود آمده، محیط خانه محل مناسب و کاراتری برای کسب و کار شده است.

مزایای کسب و کار خانگی:

۱- آزادی و استقلال عمل بیشتر؛

۲- ساعات کاری انعطاف پذیر؛

۳- ایجاد تعادل و موازنه بیشتر بین کار و زندگی؛

۴- پایین بودن هزینه راه‌اندازی؛

۵- پایین بودن میزان ریسک؛

۶- امکان کارکردن پاره وقت؛

۷- راحت تر بودن تربیت بچه ها؛

۸- داشتن فرصت و زمان بیشتر؛

۹- تناسب با ویژگیهای جسمی افراد معلول و کم توان؛

۱۰- احتمال موفقیت بیشتر؛

۱۱- تناسب با اقشار مختلف؛

۱۲- احساس راحتی بیشتر؛

۱۳- عدم نیاز به مجوز.

دلایل انتخاب کسب و کار خانگی:

برای راه‌اندازی کسب و کار خانگی موارد زیر را باید در نظر بگیرید:

۱- درباره ایده کسب و کارتان تحقیق کنید.

۲- درباره محصول یا خدماتتان نیز اطلاعات کسب کنید.

۳- محل کار خود را تعیین کنید.

۴- مشارکت دیگر اعضای خانواده را جلب کنید.

۵- اسم مناسبی برای کسب و کارتان انتخاب کنید.

۶- اسیاب و تجهیزات مناسبی برای کسب و کارتان تهیه کنید.

۷- پوشش مناسب و درخور برای کسب و کارتان فراهم کنید.

۸- یک صندوق پستی به کسب و کارتان اختصاص دهید.

۹- با دوستان و همسایگانتان رک و صادق باشید.

۱۰- حساب بانکی برای کسب و کارتان باز کنید.

۱۱- ارتباطات بیشتری با دیگران برقرار کنید.

۱۲- از داشتن کسب کار خانگی واهمه و خجالتی نداشته باشید، بلکه به آن افتخار کنید.

مطلب مرتبط : ۲۵ ایده کسب و کار جدید

 

 انواع کسب و کار ۳:

کسب و کار خانوادگی

تعریف کسب و کار خانوادگی

کسب و کار خانوادگی یکی از انواع کسب و کار است که صاحبان آن با هم خویشاوند و فامیل باشند. به عبارت دیگر به کسب و کارهایی گفته می‌شود که افراد یک خانواده و خویشاوندان اقدام به تشکیل کسب و کاری می‌نمایند. این نوع کسب و کار‌ها را می‌توان در بسیاری از کشورها همچون ایتالیا مشاهده نمود

اغلب میان دو واژه “خانواده” و “کسب و کار” نوعی تضاد و دوگانگی وجود دارد، در حالی که این مفاهیم به عنوان دو زیر سیستم از یک ابر سیستم به نام اجتماع و جامعه هستند که در اثر ارتباطات و تاُثیرات متقابلی که بر روی یکدیگر می‌گذارند تشکیل یک نظام کلی تر را به نام “کسب و کار خانوادگی” (فامیلی) می‌دهند. برخی دیگر نیز برای تعریف این مفهوم به مباحثی چون بینش و هدف یک شرکت و یا یک کسب وکار خاص اتکا نموده‌اند و به موضوع از این منظر نگریسته‌اند. نهایتاً اینکه تئوری مشهور مبتنی بر منابع ( RBV ) بدین منظور یک شرکت و یا کسب و کار خاص را بر اساس دسته بندی منابع موجود آن (دانش، مواد، سرمایه، نیروی انسانی و…) تعریف و تقسیم بندی می‌نماید. Garshasbi

به هرحال تعاریف و تقسیم بندی‌های زیادی برای کسب و کار خانوادگی ارائه شده است. برای تعریفی دقیق و روشن از این مفهوم می‌توان با دو دید و تقسیم بندی کلی و جزئی به موضوع نگاه کرد. از دید کلی می‌توان یک کسب وکار یا شرکت خانوادگی را بدین گونه تعریف نمود:

شرکت ها، مؤسسات و کسب و کارهایی که بوسیله ارتباطات و تعاملات خانوادگی و افراد خانواده تحت تاًثیر قرار می‌گیرند.

و از دید جزئی تر تعاریف زیر را می‌توان برای یک کسب و کار خانوادگی همیار وب برشمرد:

کسب و کاری که متعلق به افراد یک خانواده می‌باشد و توسط افراد فامیل و غیرفامیل اداره می‌شود.

همانطور که مشخص است یک کسب و کار خانوادگی گاهی می‌تواند فراتر از یک شرکت خانوادگی باشد. و گاهاً نیز فقط در قالب یک شرکت خانوادگی باشد. البته در تعریف این نوع کسب و کار سه عامل مهم مطرح می‌باشد: خانواده، مالکیت و مدیریت. آنچه که از یافته‌های تمام تحقیقات بر می‌آید این است که همگرایی عامل خانواده و تنها یکی از دو عامل مالکیت و مدیریت (خانواده و مالکیت یک کسب و کار، یا خانواده و مدیریت یک کسب وکار) می‌تواند به تعریف یک کسب و کار خانوادگی بسنده کند.

به دلیل اهمیت بسیار زیاد شرکت‌ها و کسب و کارهای خانوادگی در رشد و توسعه اقتصادی و همچنین اشتغالزایی و رفع بیکاری، بسیاری از کشورهای جهان نسبت به این مسئله و کارآفرینی از طریق ایجاد اینگونه شرکت‌ها روی آورده و برنامه‌ریزی‌های بسیار دقیق و هدفداری را در این زمینه انجام می‌دهند.

مطابق انتشارات آکادمی بین‌المللی تحقیقات شرکت‌های خانوادگی ( IFERA ) در دسامبر ۲۰۰۳، سهم شرکت‌های خانوادگی از کل شرکت‌های موجود، در اروپا حدود ۶۰ – ۹۳ درصد، در ایالات متحده حدود ۹۵ درصد و در امریکای مرکزی و جنوبی حدود ۶۵ درصد می‌باشد. همچنین نزدیک به ۳۵ درصد از ۵۰۰ شرکت بزرگ امریکایی از نوع شرکت‌های خانوادگی می‌باشد. شرکت‌های بزرگی نیز در سطح دنیا مانند شرکت‌های Hermés ، Danone ، Michelin ، Peugeot ، Henkel ،HamyarewebCo BMW ، Dr. Oetker ، Beretta Barilla ، Johnson & Johnson ، Kelloggs ، Mars ، IKEA ، Tetra Pak از نوع شرکت‌های خانوادگی می‌باشند. همچنین شرکت بزرگ Hoshi که در قرن ششم در ژاپن تاُسیس شد نیز شرکتی خانوادگی می‌باشد.

 



:: برچسب‌ها: انواع کسب و کار اینترنتی,کسب و کار اینترنتی,کسب و کار خانگی,کسب و کار آنلاین,کسب و کار ,
:: بازدید از این مطلب : 252
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 16 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماساژ

نگاهي به كسب درآمد اينترنتي از طريق تلگرام

همانطور كه مي دانيد كسب و كارهاي تلگرامي اين روز ها به وفور يافت مي شوند. البته منظور از كسب و كارهاي تلگرامي كانال هايي نيستند كه از طريق محتواي سرگرم كننده يا سياسي يا طنز مخاطبان زيادي دارند و به واسطه اعضايي كه دارند كسب درآمد مي كنند. و تنها مدل درآمد زايي اين نوع كانال ها پذيرش تبليغات است. همچنين كسب و كارهاي آنلايني كه براي تعامل بيشتر با كاربرانشان و اينكه از غافله عقب نمانند مجبور به راه اندازي كانال تلگرامي شده اند. البته نا گفته نماند براي جذب بيشتر مخاطب و معرفي بهتر برند يا كسب و كارشان هم است.

اما منظور اصلي من از كسب و كارهاي تلگرامي كانال هايي هستند كه در موضوعات مختلف خدمات يا محصولاتي را ارائه مي كنند. كه اكثر اين كسب و كارها توسط افرادي عادي و در منزل خودشان اداره مي شود. به عنوان مثال شخصي مربي فيتنس است و به واسطه موفقيتي كه تا الان كسب كرده است كانالي راه اندازي كرده و به مشتريان خود برنامه غذايي مي فروشد. يا خانمي از طريق كانال تلگرام خود ليف هاي دستي كه مي بافد را مي فروشد! از اين مدل كسب و كارهاي تلگرامي زياد اند.

شايد باور كردني نباشد ولي اين كانال ها با وجود اعضاي كم درآمد هاي خيلي بالايي دارند. حتي بيشتر از كانال هاي چند صد هزارتايي! چون اعضاي كانال آنها مشتريان واقعي شان هستند و همينطوري براي سرگرمي عضو كانالشان نشده اند! نكته مهم دقيقا همينجا است. كانال هايي كه به اين شكل فعاليت مي كنند نياز واقعي رفع مي كنند و به خاطر همين اعضاي واقعي دارند و همان اعضاي واقعي شان هستند كه مشتريان وفادارشان مي شوند.

 

چگونه از طريق تلگرام كسب درآمد كنيم؟

همانطور كه تا اينجا متوجه شديد كسب درآمد از تلگرام در موضوعات مختلف با توجه به تخصص و علاقه شما امكان پذير است. اما خيلي از دوستان سخت ترين روش را براي كسب درآمد از  تلگرام انتخاب مي كنند. آن هم ايجاد كانالي به اميد اينكه روزي برسد اعضاي كانالشان زياد شود و از طريق پذيرش تبليغات كسب درآمد داشته باشند.

البته شايد اين روش زمان بر باشد و جدا از اين مورد خيلي هم هزينه بر باشد. به خاطر اينكه كانال هايي كه با اين هدف ايجاد مي شوند مسلما نياز به اعضاي زيادي نيز دارند. دقيقا مانند سايت هايي كه تنها سرمايه شان همان بازديدكنندگاني است كه در روز به سايت آن ها سر مي زنند!

اما بهترين راه براي كسب درآمد از تلگرام ايجاد كانال با موضوعي خاص است. يعني با متمركز شدن روي قشر خاصي، خدماتي را به آن ها ارائه دهيم. كه در اين مقاله دقيقا هدف ما همين است. در ادامه ايده هايي را عنوان مي كنم تا بتوانيد از طريق آن ها كانال تلگرام خود را راه اندازي كنيد و كسب و كار تلگرامي خود را شروع كنيد.

 

همانطور كه مي دانيد اين روزها شبكه هاي اجتماعي علاوه بر اينكه ابزاري براي سرگرمي مردم باشند يكي از بهترين كانال هايي اند كه هر شخص يا هر كسب و كاري مي تواند از آن براي كسب درآمد استفاده كند. همانطور كه مي دانيد هر جايي كه مخاطبان بيشتري در آن وجود داشته باشد بهترين مكان براي تبليغات و بازاريابي محصولات و خدمات است. از اين رو اپليكيشن پيام رسان تلگرام كه اين روزها خيلي ها را درگير خود كرده است بهترين مكان برايكسب درآمد از اينترنت و همچنين رونق كسب و كارهاي اينترنتي است.

يكي از دغدغه هاي افرادي كه قصد دارند توسط تلگرام كسب درآمد كنند يا كسب و كار و خدمات خود را معرفي كنند ميزان اعضاي كانال تلگرامشان است. خب خيلي ها فكر مي كنند هرچه اعضاي كانال تلگرامشان بيشتر باشد بهتر است و بيشتر مي توانند درآمد زايي داشته باشند. و به همين خاطر دست به خريد اعضاي غير واقعي يا فيك ممبر تلگرام مي زنند.

البته شايد در بعضي مواقع براي كانال هايي كه مثلا از طريق دريافت تبليغات كسب درآمد مي كنند اينطور باشد. ولي هميشه اينطور نيست! كانال هايي با عضو هاي خيلي كم وجود دارند كه به هيچ وجه معروف نيستند و چراغ خاموش به كار خود ادامه مي دهند. اين كانال ها خيلي بيشتر از كانال هايي كه اعضاي چند ده هزار نفري دارند كسب درآمد دارند! مهم تعداد اعضا نيست. بلكه مهم اين است كه اعضاي كانال شما واقعا به خاطر موضوع كانالتان شما را دنبال كنند.

در اين مقاله هم قصد دارم در مورد همين موضوع صحبت كنم. چگونه مي توان اعضاي واقعي و هدفمند براي كانال تلگرام خود دريافت كرد؟ در اين مقاله همراه من باشيد تا 10 روش اصولي براي افزايش ممبر كانال تلگرام را به شما معرفي كنم.

 

چرا كانال ما بايد داراي اعضاي واقعي باشد؟

منظور از اعضاي واقعي اين است كه افرادي در كانال ما حضور داشته باشند، كه واقعا به محتواي كانال ما علاقه دارند و هميشه ما را دنبال مي كنند. اينكه به زور به كسي بگوييم ما را دنبال كند كار خوبي نيست! اين قضيه در همه جا صادق است. مثلا در ايميل ماركتينگ ايميل فرستادن به افرادي كه ما را نمي شناسند كاري اشتباه و بي تاثير است.

هميشه بازاريابي و تبليغات روي افرادي كه هدف ما هستند مهم بوده است. در تلگرام هم همين طور است. يعني ما به زور نمي توانيم افرادي را كه محتواي ما را دوست ندارند به كانالمان دعوت كنيم. دوره اينكه از طريق تبليغات پاپ آپ و به زور افراد را در كانال خود اضافه كنيم به سر آمده است. امروزه با استفاده از روش هاي اصولي بايد كاري كنيم كه افراد با ميل و علاقه شخصي خودشان كانال ما را دنبال كنند. تا خيلي راحتر بتوانيم بازاريابي محصولات و خدمات خود را روي آن ها انجام دهيم.

استفاده از روش هاي غير اصولي در افزايش ممبر كانال تلگرام كاري اشتباه، پر هزينه و بي فايده است. كلا هر چيزي كه به اين صورت باشد هيچ تاثيري در روند موفقيت ما ندارد! از سايت هايي كه با استفاده از روش هاي مختلف قصد افزايش بازديد مصنويي سايت خود را دارند بگيريد تا صاحبان پيج هاي اينستاگرامي كه به دنبال فالوئر فيك هستند. هيچ وقت استفاده از اين روش ها عملكرد خوبي نداشته است و در بسياري از مواقع سود كه نداشته هيچ بلكه با ضرر و زيان هايي همراه بوده است.

 

منبع هميار وب 



:: برچسب‌ها: كسب درآمد از تلگرام,افزايش ممبر تلگرام,افزايش ممبر كانال تلگرام,كسب و كار تلگرامي ,
:: بازدید از این مطلب : 258
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 دی 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماساژ

بررسی‌های متعدد در حوزه کسب و کارهای نوپا نشان می‌دهد که معمولا دلایل مشترکی برای شکست و موفقیت این نوع از کسب و کارها وجود دارد. در این مطلب قصد داریم به بررسی دلایل موفقیت و شکست استارتاپ‌ها بپردازیم.

علت عدم موفقیت برخی شرکت‌ها در چیست؟

طبق مقاله‌ای که در FastCompany با عنوان “چرا اکثر شرکت‌های سرمایه‌گذاری با شکست روبرو می‌شوند” چاپ شده، ۷۵ درصد از شرکت‌های سرمایه‌گذاری شکست را تجربه می‌کنند. این آمار بر اساس مطالعه صورت گرفته توسط Shikhar Ghosh در مدرسه کسب و کار هاروارد گزارش شده است. در این مطالعه، با در نظر گرفتن تمام شرکت‌های فعال در ایالات متحده، نرخ شکست استارتاپ‌های فعال در حوزه صنعت پس از ۵ سال، ۵۰ درصد و همین نرخ پس از ۱۰ سال ۷۰ درصد گزارش شده است. در این پژوهش همچنین از مدیران این شرکت‌ها در مورد علت مواجهه با شکست نیز سوال شده است که نتایج حاصل نشان از ۴ دلیل اصلی برای این امر دارد. دلایل فرعی دیگری نیز وجود دارند که هر کدام را می‌توان در زیر یکی از این ۴ دلیل عمده قرار داد. به طور کلی دلایل اصلی شکست کارآفرینان در این گونه شرکت‌ها را می‌توان نتیجه عوامل زیر دانست:

۱. عدم تمرکز

۲. نداشتن انگیزه، تعهد و علاقه کافی

۳. داشتن غرور بیش از حد که موجب عدم مشورت با دیگران می‌شود

۴. مشورت گرفتن از افراد ناکارآمد

۵. عدم بهره‌گیری از یک مشاور و راهنمای خوب

۶. نداشتن دانش لازم در حوزه کسب و کار اینترنتی

۷. انتظار کسب سود زیاد در حداقل زمان

تمامی این موارد با تصمیم‌گیری کارآفرین و دانش عمومی وی در حوزه کسب و کار ارتباط مستقیمی دارد.

پژوهش دیگری که توسط CB Insight صورت گرفته، با بررسی ۱۰۱ کسب و کاری که با شکست روبرو شده‌اند، ۲۰ دلیل اصلی عدم موفقیت این استارتاپ‌ها را معرفی کرده است. بررسی این لیست می‌تواند برای مدیران و صاحبان این نوع کسب و کارها بسیار ارزشمند و آموزنده باشد. در اینجا به ۹ مورد از مهمترین موارد ذکر شده در این لیست اشاره می‌کنیم:

۱. عدم توجه به نیاز بازار

۲. عدم داشتن سرمایه کافی

۳. عدم بهره‌گیری از تیم کاری مناسب

۴. نگاه بیش از حد به رقابت با دیگران

۵. عدم قیمت‌گذاری مناسب محصولات

۶. ارایه محصول بی‌کیفیت

۷. عدم داشتن مدل در کسب و کار آنلاین

۸. بازاریابی اینترنتی ضعیف

۹. نادیده گرفتن مشتریان

توجه داشته باشید که تمام موارد ذکر شده مسائل مرتبط با کسب و کار و تیم کاری بوده، اگرچه یک مورد نیز در ارتباط با محصول عنوان شد. همواره مسائلی از این قبیل به قدرت رهبری و مدیریت صاحب کسب‌ و کار برای تشکیل تیمی قدرتمند و ساخت مدل کاری مناسب گره خورده است. توجه داشته باشید که اگرچه علت نهایی شکست، پایان یافتن منابع مالی است، اما همواره فاکتورهای دیگری منجر به آن می‌شوند.

علت پیروزی برخی از کسب و کارهای نوپا چیست؟

پس از بررسی علل شکست متعدد کسب و کارهای نوپا، در این قسمت به دلایل موفقیت برخی از این کسب و کارها می‌پردازیم. بهترین پژوهش در رابطه با این موضوع، گزارشی است که توسط Stratup Genome منتشر شده است. در این مطالعه که ۶۵۰ کسب و کار اینترنتی مورد بررسی قرار گرفته، ۱۴ شاخص موفقیت معرفی شده است. در اینجا به برخی از مهمترین دلایل عنوان شده در این گزارش اشاره می‌کنیم:

۱. اجرای اصول استارتاپ ناب

۲. تعهد به ماندن در مسیر کاری اتخاذ شده

۳. تمایل به تطبیق‌پذیری با شرایط متفاوت

۴. صبر و پشتکار در مواجهه با عدم برآورده شدن انتظارات

۵. علاقمند به مشاهده، گوش دادن و یادگیری

۶. مدیریت با بهره‌گیری از دانش کافی در حوزه کسب و کار

 

آیا عوامل پیروزی را می‌توان نقطه مقابل علل شکست دانست؟

به طور کلی فاکتورهای متعددی برای موفقیت در یک استارتاپ نیاز است اما این عوامل لزوما موفقیت را تضمین نمی‌کنند. با نگاهی به فاکتورهای شکست و موفقیت، اهمیت متعهد بودن به برنامه طرح ریزی شده، عامل کلیدی موفقیت است. بنابراین داشتن طرح و برنامه از پایه‌های اصلی موفقیت در استارتاپ‌ها خواهد بود. اما این به معنی عدم انعطاف پذیری و منعطف بودن در شرایط مختلف نیست. به همین دلیل اکثر شرکت‌های موفق، یک یا دو چرخش برای کسب و کار خود در نظر می‌گیرند. یک چرخش درست به معنای تغییر و بازبینی در روند کسب و کار است به گونه‌ای که در استراتژی بازاریابی نتیجه‌ خوبی به همراه داشته باشد. این چرخش می‌تواند در امتداد محور محصول یا بازار باشد، اما باید تغییرات کافی برای تطبیق پذیری با نیازها و استراتژی مورد نظر را نیز شامل شود.

داشتن علاقه و انگیزه نیز از دیگر فاکتورهای اصلی موفقیت هستند. همه افراد از جمله کارآفرینان، مدیران کسب و کار، مشاوران، سرمایه‌گذاران و تحلیلگران در رابطه با نقش مثبت علاقه در موفقیت کسب و کار اتفاق نظر دارند. استیو جابز همواره درباره این عامل کلیدی صحبت می‌کرد. افراد موفق همواره نسبت به کاری که می‌کنند ایمان دارند. یک کارآفرین موفق همواره قدرت اثرگذاری بر جهان را در خود می‌بیند و سعی دارد تا روحیه رقابت با دیگران را در خود پرورش دهد. این افراد همواره برای موفقیت برنامه‌ریزی می‌کنند و از شکست بیزار هستند. البته این روحیه می‌تواند در افراد مختلف به انواع متفاوتی وجود داشته باشد، اما هرگز یک کارآفرین موفق را بدون بهره‌مندی از روحیه رقابت و عدم تمایل به پیروزی نخواهید دید.

در این بین نقش یک فرد راهنما نیز بسیار موثر است و نقش کلیدی دز موفقیت شرکت خواهد داشت. میل به علاقه و یادگیری در شما نمی‌تواند دلیل خوبی برای عدم بهره‌گیری از تجربیات و دستاوردهای یک راهنما باشد. با این حال نیازی به اجرای تمام صحبت‌های وی وجود ندارد، اما شما با انتخاب یک فرد باتجربه و خبره یک گام اساسی برای رسیدن به موفقیت در کسب و کارتان برداشته‌اید.

به طور کلی استارتاپ‌هایی موفق خواهند بود که برپایه اصول و قواعد منطبق بر کسب و کار بنا نهاده شده باشند. مطالعات گسترده نشان می‌دهد که مدیریت و پیشبرد یک کسب و کار نوپا نیاز به دانش عمومی و دانش تخصصی در حوزه کسب و کار مربوطه دارد. علاوه بر این‌ برای رسیدن به موفقیت نیاز به برنامه‌ریزی، پشتکار، علاقه و همچنین بهره‌گیری از یک تیم کاری متخصص وجود دارد. بهترین راه برای دستیابی به این موارد، پیروی از یک فرایند سیستماتیک و مدون برای رسیدن به نتایج مطلوبی است که در مرحله برنامه‌ریزی ترسیم شده‌اتد.

منبع : https://itresan.com/158255/چگونه-صاحب-یک-کسب-و-کار-موفق-باشیم؟/.html



:: برچسب‌ها: کسب و کار, کسب و کار موفق ,
:: بازدید از این مطلب : 231
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماساژ

مي‌توان بازاريابي الكترونيك را به اين‌ شكل تعريف كرد:

 
اداره ارتباط متقابل مشتري در يك محيط پيشرفته‌ي رسانه‌اي به منظور كسب سود براي شخص يا سازمان مربوط.

بازاريابي الكترونيكي يك عملكردي خاص كه تنها با فروش محصولات و خدمات در ارتباط باشد نيست. بلكه فرآيندي مديريتي است براي اداره كردن ارتباط ايجاد شده ميان سازمان و مشتري. عملكرد بازاريابي الكترونيك را مي‌توان در سه بخش زير معرفي و دسته‌بندي كرد:

 
1- يكپارچگي: بازاريابي الكترونيك تمامي مراحل فروش توسط شركت و همچنين فروش از طريق نمايندگي‌‌هاي شركت را به صورت يك فرآيند يكپارچه دربرمي‌گيرد.
 
2- ميانجي‌گري(واسطه گري): بازارايابي الكترونيك ميزان نياز و خواسته‌ي مشتريان شركت را با ميزان توليد و ظرفيت ارايه‌ي خدمات توسط شركت كنترل مي‌كند.
 
3- واسطه‌گري: بازاريابي الكترونيك ميان بخش‌هاي مختلف شركت از جمله بخش‌هاي مالي و سرمايه‌گذاران خارجي نقش واسطه را بازي مي‌كند.
 
بازاريابي اينترنتي چيست؟
 
بازاريابي اينترنتي كه به آن بازاريابي الكترونيكي، بازاريابي تحت وب يا بازاريابي آنلاين گفته مي شود، به كسب در آمد، فروش محصولات و ارائه خدمات از طريق اينترنت اطلاق مي شود. بازاريابي اينترنتي حوزه وسيعي مي باشد چراكه نه تنها شامل بازاريابي از طريق اينترنت مي شود، بلكه شامل كليه فعاليتها و بازاريابي ها از طريق ايميل و ديگر وسايل از راه دور است.
 
مديريت داده هاي مشتريان و ارتباط الكترونيكي با مشتريان نيز در حوزه بازاريابي اينترنتي خلاصه مي شود. بازاريابي اينترنتي، ويژگيهاي فني و خلاقانه اينترنت را با هم گره مي زند كه شامل طراحي، توسعه، تبليغات و فروش است.
 
پيدايش اينترنت، اين امكان را تقريبا براي همگان بوجود آورده است كه هر كسي كالاها، محصولات يا خدمات خود را تنها با فشار چند كليك از سوي خريداران بفروش برساند. بازاريابي اينترنتي، ذاتا ادامه اي از بازاريابي سنتي در سالهاي گذشته است. فروش از طريق اينترنت، براي كليه كسب و كارهاي كوچك و بزرگ مي تواند سودمند باشد. تنها مي بايست نكاتي را رعايت كرد كه هسته اصلي بازاريابي اينترنتي را تشكيل مي دهند.
 
بسياري از مردم بر اين تصور اشتباهند كه يك بازارياب اينترنتي يا آنلاين، حتما بايستي داراي سايت باشد. چنين تصوري واقعا بسيار دور از حقيقت است. روزانه بيش از ميليونها سايت اينترنتي بوجود مي آيد. واقعيت آنست كه بازاريابي اينترنتي چيزي فراتر از ثبت دامنه، خريد هاست، و بروز رساني مطالب سايت است. بازارياب اينترنتي، عملا مي بايست مهارت زيادي در طراحي استراتژي و بهره برداري از علم بازاريابي بصورت آنلاين داشته باشد.
 
موفقيت در كسب و كار اينترنتي، نيازمند داشتن تيمي براي اين منظور است. رقابت در دنياي اينترنت بينهايت مشكل است ولي مهم است تا جايگاه فعلي خود را همواره بدست آوريد. يك كسب و كار موفق در اينترنت، اصلا قابل مقايسه با يك كسب و كار موفق در دنياي واقعي نيست. اختياراتي كه شما در يك كسب و كار اينترنتي موفق داريد چه از لحاظ فضا و چه از لحاظ تعداد مشتريان بالقوه، قابل مقايسه با اختياراتتان در يك كسب و كار محلي موفق نيست. در دنياي اينترنت، از لحاظ تئوري، محدوديتي براي تعداد مشتريان شما وجود ندارد، چيزي كه در يك كسب و كار محلي بچشم نمي خورد.


:: برچسب‌ها: بازاريابي الكترونيكي,بازاريابي اينترنتي ,
:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماساژ

بازاريابي اينترنتي چيست؟

بازاريابي اينترنتي تركيب دو فعاليت مشخص است: ترافيك و تبديل، بدين معنا كه ابتدا ترافيك ايجاد مي‌كنيم و سپس بازديدكنندگان سايت را به خريدار تبديل مي‌كنيم.
ايجاد ترافيك يعني هدايت بازديدكنندگان به سايتمان. اين كار مي‌تواند هم به‌صورت آنلاين و هم آفلاين انجام شود. مثلا در رسانه‌هاي اجتماعي و سايت‌هاي ديگر افراد را تشويق كنيم تا از سايت ما بازديد كنند. ترافيك همچنين مي‌تواند با روش‌هاي آفلاين ايجاد شود. مثلا در تمام تبليغات، كارت ويزيت و حتي تماس‌هاي تلفني، علاقه‌مندان را ترغيب كنيم تا از سايت ما بازديد كنند. بسياري از بازارياب‌هاي اينترنتي تازه‌كار فكر مي‌كنند ايجاد ترافيك كار بسيار سختي است، ولي اين‌طور نيست. فقط كافي است بودجه مناسبي اختصاص داده شود تا بازديدكنندگان زيادي به سايت سرازير شوند.

 

انواع ترافيك

۱. ترافيك رايگان

شما مي‌توانيد با روش‌هاي رايگان بازديدكنندگاني را به سايت هدايت كنيد. مثلا مي‌توانيد از سايت‌هاي آگهي رايگان، تبادل لينك، ويدئو، رسانه‌هاي اجتماعي و جستجو استفاده كنيد. شايد بهترين نوع ايجاد ترافيك رايگان سئو باشد. سئو علمي است كه كمك مي‌كند با ايجاد تغييراتي در سايت و خارج سايت كاري كنيد كه افراد بيشتري شما را با جستجو پيدا كنند. مثلا از گوگل يا سايت‌هاي ديگر به سايت شما هدايت شوند.

 

۲. ترافيك پولي

به روش‌هاي مختلفي مي‌توانيد ترافيك پولي ايجاد كنيد.

۱. تبليغات كليكي (PPC)

تبليغات كليكي با Pay Per Click كه گاهي به‌اختصار PPC ناميده مي‌شود يكي از بهترين روش‌هاي ايجاد ترافيك پولي است. مزيت اين روش در آن است كه شما فقط زماني به تبليغ‌كننده پول مي‌پردازيد كه كسي بر تبليغ شما كليك كند و وارد سراچه‌تان شود. اگر كسي تبليغ را ببيند و واكنشي نشان ندهد هيچ مبلغي پرداخته نمي‌شود. بهترين مثال تبليغات كليكي سايت گوگل است. شما مي‌توانيد به گوگل تبليغ كليكي بدهيد. وقتي علاقه‌مندان كليدواژه‌اي خاص را جستجو مي‌كنند سايت شما در اولين نتايج گوگل ظاهر خواهد شد. البته جلوي اسم سايت شما عبارت AD اضافه مي‌شود تا جستجو كنندگان بدانند اين يك تبليغ است!

 

۲. تبليغات نمايشي (PPI)

در تبليغات نمايشي (Pay Per Impression) شما به ازاي تعداد نمايش تبليغ پول مي‌پردازيد. در اين روش تبليغ‌كننده هيچ تضميني نمي‌دهد كه چه ميزان از بينندگان تبليغ بر آن كليك خواهند كرد ولي تضمين مي‌كند تبليغ شما مثلا ۱۰۰۰۰۰ بار نمايش داده شود. يكي از بهترين نمونه‌هاي تبليغات نمايشي سايت بلاگفا است.

 

۳. تبليغات مدت‌دار

سومين نوع تبليغات پولي تبليغات مدت‌دار است. سايت تبليغ‌كننده فقط تضمين مي‌كند كه تبليغ شما را براي مدت مشخصي در سايت به‌ نمايش بگذارد. مثلا بنر تبليغاتي شما را به مدت ۳۰ روز نمايش مي‌دهد. اينكه اين تبليغ چند بار ديده مي‌َشود و چه تعدادي از بازديدكنندگان روي آن كليك مي‌كنند هيچ تضميني ندارد. معمولا سايت‌هايي كه بيننده كمتري دارند تبليغات خود را با اين مدل مي‌فروشند.

 

تبديل

خوب اگر ايجاد ترافيك كار آساني است چرا بسياري از وب‌مسترها و مديران سايت رغبتي به ايجاد ترافيك ندارند؟ دليلش آن است كه از تبديل سايتشان مطمئن نيستند. در بازاريابي اينترنتي منظور از تبديل «تبديل بازديدكننده به خريدار» است. اگر مطمئن شويم بخشي از بازديدكنندگان خريد خواهند كرد به‌نحوي‌كه سود مناسبي خواهيم كرد از ايجاد ترافيك ترسي نخواهيم داشت.
در بازاريابي اينترنتي بهترين روش تبديل آن است كه وقتي بازديدكننده جديدي وارد سايت شد، كاري كنيم تا او ايميل خودش (يا اطلاعات تماسي مثل شماره موبايل) را در سايت وارد كند. سپس با ارسال چندين ايميل متوالي او را ترغيب كنيم تا از سايت ما خريد كند. درواقع عمليات تبديل سايت با ايميل ماركتينگ انجام مي‌شود كه يكي از كليدي‌ترين كارها در بازاريابي اينترنتي است. در مقالات بعد درباره تبديل و روش‌هاي آن بيشتر توضيح خواهيم داد.

منبع: مدير سبز


:: برچسب‌ها: بازاريابي اينترنتي, آموزش بازاريابي اينترنتي, بازاريابي ديجيتال ,
:: بازدید از این مطلب : 209
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماساژ

چه کسی هست که دوست نداشته باشد پول بیشتری بدست آورد؟ چه از طریق شغل پاره‌وقت و چه انجام پروژه‌ها بصورت فریلنسری، اضافه شدن پول به حساب بانکی شما همیشه دلپذیر است. اما متاسفانه همه افراد نمی‌توانند شغل دومی داشته باشند یا روی شغل اول‌شان اضافه‌کاری دریافت کنند. اگر شما نیز از این دسته افراد هستید یا اینکه دوست دارید در منزل‌تان درآمد کسب کنید، تسلیم نشوید. به جای اینکار، از جایی که بیشترین زمان خود را آنجا تلف می‌کنید بهره بگیرید: اینترنت.

راه‌های بسیار زیادی برای کسب درآمد آنلاین وجود دارد، برخی بدون سرمایه هستند و برخی نیاز به سرمایه دارند (کوچک یا بزرگ) 
برخی روش‌های کسب درآمد، مرتبط با سایت‌های خارجی است و برخی دیگر با سایت‌های ایرانی سروکار دارید. در ادامه این مطلب از سایت درآمدسازان بطور مفصل به ۴۰ روش کسب درآمد اینترنتی می‌پردازیم.

۱ – کسب درآمد با ساخت و انتشار ویدئو

با افزایش پهنای باند و افزایش سرعت اینترنت ایرانیان، نسبت به گذشته، ویدئوهای بیشتر و بیشتری توسط افراد بازدید می‌شود. بسیاری از کاربران اینترنت روزانه وقت خود را صرف تماشای ویدئوهای آنلاین می‌کنند. افزایش تمایل به بازدید ویدئوها، یک فرصت مناسب برای افرادی است که می‌توانند ویدئوهای مختلف آموزشی تولید کنند و آنرا به فروش برسانند.

نیازی نیست کیفیت ویدئوی شما در حد فیلم‌های سینمایی باشد. در حدی که بتوانید دانسته‌های خودتان درباره یک موضوع خاص را به ویدئو تبدیل کنید و کیفیت آن قابل قبول باشد کافیست. می‌توانید آنرا بصورت یک محصول دانلودی بفروشید و خریداران ویدئو را پس از خرید دانلود کنند. با این روش فروش، حتی نیازی به کپی کردن ویدئو روی DVD یا حافظه فلش نیست و خریدار نهایی نیز رضایت کامل خواهد داشت زیرا محصول خیلی سریع بدستش رسیده است.

برای تهیه ویدئوهای آموزشی، می‌توانید از نرم‌افزار camtasia studio استفاده کنید، این نرم‌افزار برای ضبط فیلم از محیط دسکتاپ کامپیوتر شماست. شما برای ضبط به یک میکروفون نیز نیاز دارید، هدست‌های برند logitech می‌توانند صدای شما را کیفیت خوبی ضبط کنند. بسته به اینکه آموزش شما در مورد چیست، آموزش در دسکتاپ کامپیوتر می‌تواند درون نرم‌افزار پاورپوینت یا هر نرم‌افزار دیگری انجام شود. اگر آموزش شما فقط در محیطی خارج از محیط دسکتاپ قابل تهیه است (مثلا قصد دارید از نحوه ساخت یک صنایع دستی زیبا را فیلم بگیرید) حتی استفاده از دوربین یک موبایل خوب، کفایت می‌کند. اما دقت کنید که دوربین باید ثابت باشد، برای اینکار از استندهای موبایل استفاده کنید.

در این روش کسب درآمد، شما باید توانایی ارائه اطلاعات کاربردی و مفید که مشکلی از کاربر را حل کند را داشته باشید. اطلاعات عمومی، اطلاعات کپی‌شده از سایرین و آموزشی که هیچ طرفداری ندارد، برای شما نیز فروشی در پی نخواهد داشت.

برای فروش ویدئوهایتان، می‌توانید از فروشگاه‌سازهایی مانند ووکامرس استفاده کنید که رایگان است.

اما اگر ویدئوهایی ساختید که قابل فروش نیست یا ارزش فروش ندارد چطور؟ باز هم می‌توان از آنها درآمد کسب کرد! کافیست در سایت جعبه ( jabeh.com ) ثبت نام کنید و ویدئوهایتان را آپلود نمایید. به ازای هر ۱۰۰۰ بازدید از ویدئوی شما، ۵۰۰۰ تومان درآمد بدست می‌آورید.

۲ – خرید و فروش وسایل دست دوم

چند سایت‌ وجود دارد که وسایل دست‌دوم و نو در آن توسط کابران برای فروش گذاشته می‌شود که مشهورترین آنها این ۳ سایت است: 

esam.ir

sheypoor.com

divar.ir

به دلیل وجود یک بازار بسیار گسترده برای این نوع وسایل (هم خریدار و هم فروشنده) گاهی اوقات می‌توان اجناسی را در این سایت‌ها پیدا کرد که پایین‌تر از قیمت واقعی ثبت شده است یا اینکه شخص فروشنده به دلیل عجله داشتن در فروش، حاضر می‌شود تخفیف خوبی برای این کالا در نظر بگیرید. شما می‌توانید چنین کالاهایی را شناسایی کنید (باید از آن کالا شناخت کافی داشته باشید) و سپس آنرا در همین سایت یا در بازار بیرون به شخص دیگری بفروشید.

شاید راه بهتر این باشد که کالاهای دست‌دوم را در بازار بیرون بخرید و سپس در این سایت‌ها آگهی فروش آنرا قرار دهید. البته چند نکته باید در نظر بگیرید:

 – سایت esam.ir درصدی از شما بابت هر فروش دریافت می‌کند، این درصد بابت حق واسطه‌گری آنهاست چون آنها تا زمانی که خریدار صحت کالای دریافتی را در سایت تایید نکرده، مبلغ پرداختی خریدار را به حساب فروشنده واریز نمی‌کنند.

 – در معامله کالاهای دست دومی که احتمال خرابی یا تقلبی بودن آنها بسیار بیشتر است (مانند گجت‌ها، عتیقه‌جات) باید دقت کافی داشته باشید.

 – در صورتی که توانایی تعمیر این وسایل را دارید، می‌توانید پس از خریداری آنها، با قیمت بالاتری آنها را بفروشید. مثلا میز یا صندلی را رنگ کنید یا صفحه شکسته موبایل را تعویض کنید و مجددا برای فروش قرار دهید.

۳ – وبلاگ‌نویسی

نوشتن بلاگ، به آن صورت که در ذهن اکثر شما نقش بسته، نوشتن شعرهای عاشقانه و داستان نیست. منظور وبلاگیست که بصورت حرفه‌ای به موضوع خاصی می‌پردازد و سعی دارد با محتوای خود، ارزشی خاص به مخاطب خود ارائه دهد. این وبلاگ می‌تواند درباره هرچیزی باشد که فکرش را می‌کنید. شاید شما یک خانم آرایشگر هستید، می‌توانید دانسته‌های خودتان درباره مو، اصلاح صورت، لوازم آرایشی و هرچیزی که فکر می‌کنید برای خانم‌ها سوال است را در بلاگ‌تان ارسال کنید. محتوایی که برای وبلاگ‌تان تولید می‌کنید می‌بایست مفید بوده و حداقل کمک کند یکی از مشکلات و دغدغه‌های خواننده رفع شود.

وبلاگ خوب، دارای یک برنامه برای انتشار محتواست. مهم نیست این برنامه روزانه باشد یا ماهانه، مهم این است تداوم داشته باشد و محتوای عالی برای مخاطب هدف در آن منتشر شود.

پس از اینکه وبلاگ خوانندگان ثابتی پیدا کرد و ترافیک آن افزایش یافت، از طریق ارائه مشاوره اختصاصی، فروش محصول خودتان یا معرفی محصول دیگران از آن درآمد کسب کنید.

۴ – کسب درآمد از پاپ‌آپ

این روش برای بسیاری از بازدیدکنندگان خوشایند نیست اما روشی است که حتی مشاهده می‌شود در برخی سایت‌های مشهور از آن استفاده می‌کنند. نحوه کسب درآمد به این صورت است که شما با راه‌اندازی سایت یا وبلاگ حاوی مطالب جذاب، بازدیدکنندگان را از طریق موتورهای جستجو یا شبکه‌های اجتماعی به سایت می‌کشانید، با هرکلیک بازدیدکننده در صفحه سایت، یک صفحه پاپ آپ حاوی تبلیغات باز می‌شود و به ازای هر پاپ‌آپ مبلغی پول به حساب شما اضافه می‌گردد.

توجه: این روش‌ یکی از روش‌های به اصطلاح زرد کسب درآمد از اینترنت است و فقط به منظور آگاهی شما در اینجا ذکر شد، وگرنه توصیه‌ای به استفاده از آن نیست.

۵ – کسب درآمد از جذب تبلیغات بنری

در مقایسه با تبلیغات پاپ‌‌آپ، جذب تبلیغات بنری آزاردهندگی کمتری دارد ولی این نوع تبلیغات نیز در ماه‌ها و سال‌های اخیر به شدت جذابیت خود را از دست داده است و فقط برای سایت‌های بزرگی که ترافیک زیاد دارند درآمد ایجاد می‌کند. 

توجه: این روش‌ یکی از روش‌هایی است که برای کسب درآمد از آن نیاز به انرژی بسیار دارد. بهتر است انرژی که برای اینکار صرف می‌شود را برای کارهای دیگر اختصاص دهید و درآمد بیشتری کسب کنید. این روش کسب درآمد فقط به منظور آگاهی شما در درآمدسازان ذکر شد، وگرنه توصیه‌ای به استفاده از آن نیست.

۶ – کسب‌ درآمد از بیت‌کوین

رشد حیرت‌انگیز بیت‌کوین در سال ۲۰۱۷ و با بالا رسیدن قیمت آن به ۲۰۰۰ دلار، بسیاری را به سمت این پول دیجیتال کشانده و افراد زیادی که حتی نام بیت‌کوین را نشنیده بودند حالا با افزایش قیمت آن، به این نوع ارز دیجیتال علاقه‌مند شده‌اند. البته کارکرد جذابی هم دارد، یک حساب بیت‌کوین مانند یک گاو صندوق شیشه‌ای است که همه می‌توانند موجودی آنرا ببینند ولی فقط صاحب آن کلید بازکردن گاو صندوق را دارد.

انتقال سریع و با کارمزد پایین به حساب‌های دیگر، نداشتن مرکزیت و صاحب، عدم وجود مشکلاتی مانند تحریم، عدم امکان بلوکه کردن آن توسط دولت‌ها و بسیاری مزایای دیگر (که شاید برخی از آنها ترسناک به نظر برسد) باعث رشد شگفت‌انگیز این ارز دیجیتال از سال ۲۰۰۹ تاکنون شده است. درباره بیتکوین مطالب زیادی می‌توان نوشت، می‌توانید در این رابطه در این صفحات بیشتر بخوانید:

روش افتتاح حساب و کار با کیف پول بیت کوین

بیت‌کوین چیست / همه‌چیز درباره بیت کوین

چرا باید از بیت‌کوین استفاده کنیم؟

خرید و فروش بیت کوین با امنیت بالا در localbitcoins

آموزش کسب بیت کوین بیشتر از سایت Freebitcoin

اما کسب درآمد از بیت‌کوین، بیشتر به سایت‌های خارجی باز می‌گردد. اولین راهکار کسب بیت‌کوین که اکثر افراد به آن برخورد می‌کنند، سایت‌هایی هستند که به ازای هربار درخواست شما، مبلغ بسیار کمی بیت‌کوین به حساب کاربری‌تان اضافه می‌کنند که بعدا قابل برداشت به کیف پول بیت‌کوین است. اما درآمد از این روش با وجودی که سایت‌ها پرداختنی دارند، حتی اگر روزانه ۱۲ بار (هر یک ساعت یکبار) به این درخواست دهید حتی به نیم‌دلار نیز نمی‌رسد.

اما درآمد بالاتر از بیت‌کوین با خرید و فروش آن میسر است، چند سایت‌ وجود دارد که اینکار را بصورت حرفه‌ای برای کاربران فراهم کرده است. با وجود ریسک بسیار بالا، درباره معامله‌گری بیت‌کوین ، اینکار می‌تواند سود بالایی را برای کسانی که در تحلیل بازارهای مالی مهارت دارند ایجاد کند.

۷ – همکاری در فروش

روش موردعلاقه من، کسب درآمد از معرفی و فروش محصولات دیگران (affiliate marketing) است. این روش نه تنها نیاز به هیچ سرمایه‌ی اولیه‌ای ندارد، بلکه پتانسیل درآمدزایی بسیار زیاد (بیش از ۱۰ میلیون تومان در ماه) را داراست. مزایای کسب درآمد از همکاری در فروش به شرح زیر است:

 – پشتیبانی مشتری برعهده شما نیست.
 – تقریبا هیچ سرمایه‌ای نیاز نیست، گرچه اگر برای ابزار کارتان (مانند راه‌اندازی سایت، پنل ایمیل و…) هزینه کنید سریعتر به نتایج بهتر می‌رسید
 – نیازی نیست حتی قبل از خرید با مشتریان صحبت کرده باشید. بسیاری از صفحات فروش محصول آنقدر ترغیب کننده هستند که فقط کافیست افراد علاقه‌مند را به سایت ارسال کنید.
 – پتانسیل درآمد نامحدود وجود دارد: هرچقدر بیشتر بفروشید، درآمد و پورسانت بیشتری دریافت می‌کنید.

بازاریابان حرفه‌ای در این روش عاشق محصولاتی هستند که مفید و کاربردی است، پورسانت خوبی دارد و شرکت ارائه‌دهنده آن معتبر و پایدار است. درباره نحوه کسب درآمد از همکاری در فروش، یک مطلب کامل تهیه شده که از اینجا می‌توانید بخوانید.

۸ – نصب اسکریپت و CMS ها

بسیاری از کسانی که در فکر راه‌اندازی سایت هستند، از نکات فنی و ریزه‌کاری‌های نصب اسکریپت‌ها و CMS ‌هایی مانند وردپرس، جوملا، انجمن‌سازها و فروشگاه‌سازهایی مانند پرستاشاپ و اوپن‌کارت بی‌اطلاع‌اند. چون نصب این اسکریپت‌ها گاهی اوقات دردسر زیادی برای آنها دارند، به خوبی حاضر خواهند شد مبلغی به شما بپردازند تا صفر تا صد نصب اسکریپت را شما انجام دهید.

می‌توانید حتی یک پکیج تعریف کنید که شامل هاست، دامنه و نصب اسکریپت دلخواه مشتری باشد. بسیاری از مشتریانی که به وقت خود اهمیت می‌دهند از پکیج‌هایی که جامع هستند استقبال خواهند کرد. قیمت این پکیج‌ها بسته به نوع هاست و خدماتی که ارائه می‌شود می‌تواند متغیر باشد اما قیمت حداقلی ۲۰ هزارتومان برای هر نصب، منصفانه به نظر می‌رسد.

آموزش نصب کلیه اسکریپت‌ها در اینترنت به وفور موجود است، اگر نحوه نصب آنها را نمی‌دانید خودتان دست به کار شوید، با چندبار نصب و سعی و خطا می‌توانید هر اسکریپتی را روی هاست نصب کنید. CMS های پرطرفدار در حال حاضر وردپرس و جوملا هستند و می‌توانید از این دو مورد شروع کنید.

۹ – کارمند خانگی (کار در منزل)

برخی از شرکت‌ها برای اینکه هزینه‌هایشان را کمتر کنند، کارهایی مانند انتشار محتوا، پشتیبانی مشتریان، پاسخگویی به ایمیل، تماس با افراد، پاسخگویی آنلاین با چت را به افرادی خارج از شرکت واگذار می‌کنند. این نحوه کار در دنیا به remote jobs مشهور است. شخص در این شیوه از راه دور و از طریق اینترنت کارهای خود را انجام و تحویل شرکت می‌دهد و شرکت نیز مطابق توافق خود، حقوق را به حساب کارمند واریز می‌کند.

طیف خدماتی که شرکت از کارمند می‌طلبد می‌تواند بسیار متفاوت باشد. در این رابطه عبارت “استخدام کارمند غیر حضوری” را در اینترنت جستجو کنید و با یافتن شغلی که توانایی آنرا دارید رزومه خود را برای شرکت بفرستید.

۱۰ – کوتاه‌کردن لینک

سایت‌هایی وجود دارند که شما با ثبت‌نام در آنها، می‌توانید لینک‌های خودتان را کوتاه کنید و به ازای هر کلیکی که سایر افراد روی آن لینک انجام می‌دهد، مبلغ را در حساب کاربری‌تان دریافت نمایید. این مبلغ پس از رسیدن به حداقل برداشت، به حساب بانکی شما واریز می‌شود سایت‌ ایرانی که در این زمینه فعال است: opizo.com و سایت خارجی shorte.st

]اما چرا این سایت‌ها پس از کلیک کاربران روی لینک‌های کوتاه شدن پول می‌دهند؟ این سایت‌ها دارای تبلیغ‌دهندگانی هستند که حاضرند به ازای نمایش یا کلیک روی تبلیغات‌شان به سایت پول پرداخت کنند. به همین دلیل پس از کلیک کردن روی لینک کوتاه شده، کاربر ابتدا تبلیغاتی را مشاهده می‌کند و سپس به لینک هدف (لینک قبل از کوتاه شدن) وارد می‌شود.

۱۱ – کسب درآمد از خرید و فروش سهام

در این نوع کسب درآمد، ریسک ضرر نهفته است و شاید نتوان آنرا در دسته‌بندی روش‌های کسب‌درآمد گذاشت، زیرا خرید و فروش سهام نوعی سرمایه‌گذاری است و سرمایه‌گذاری نیز هیچ وقت دارای تضمین بازگشت نبوده، بنابراین با این روش با احتیاط به پیش بروید.

 شروع خرید و فروش سهام، شرایط چندان دشواری ندارد. شما به یک کارگزار مراجعه می‌کنید و با در دست داشتن کارت ملی، شناسنامه و آخرین مدرک تحصیلی، ثبت‌نام خودتان را انجام می‌دهید. به اینکار دریافت کد بورسی گفته می‌شود. (ثبت‌نام بصورت غیرحضوری نیز مقدور است. برای دریافت کد بورسی بصورت غیرحضوری اینجا کلیک کنید) پس از چند روز مشخصات ورود به سایت معاملات آنلاین به موبایل و ایمیل شما ارسال می‌گردد و می‌توانید پس از ورود به سایت در همان لحظه (اگر بازار باز باشد) سفارش خرید و فروش سهام را ارسال کنید.

خرید و فروش سهام دارای نکات و قوانین بسیار زیادی است، در این رابطه توصیه می‌کنیم سایت بورسینس را برای آموزش بورس مطالعه کنید

۱۲ – کسب درآمد از آپلود و دانلود

یکی از راه‌هایی که از راه‌های زرد کسب درآمد از اینترنت به شمار می‌آید، درآمد از دانلود و آپلود است. در این روش شما با آپلود کردن فایل‌های خود بر روی سایت‌های دانلود مانند uploadboy.com ، لینک دانلود آن فایل‌ها را در اینترنت پخش می‌کنید یا در سایت و وبلاگ‌تان قرار می‌دهید. به ازای هرشخصی که آن فایل را دانلود کند، مبلغی پول به حساب کاربری شما در سایت دانلود اضافه می‌شود و که پس از رسیدن به حداقل موردنیاز، قابل برداشت خواهد بود.

چرا سایتی مانند uploadboy.com به ازای هر دانلود، به آپلودکننده پول می‌دهد؟ زیرا کاربر دانلودکننده، پس از ورود به سایت در معرض تبلیغات سایت قرار می‌گیرد و درآمد آپلودبوی نیز از نمایش تبلیغات است، بنابراین هرچقدر بازدیدکننده سایت بیشتر باشد، درآمد بیشتری بدست می‌آورد.

شروع اینکار تقریبا هیچ هزینه‌ای ندارد (اگر قصد آپلود فایل‌های سنگین داشته باشید به VPS نیاز دارید) و کسب درآمد میلیونی از این روش مقدور است. برای داشتن درآمد بالا باید مهارت‌تان در افزایش ترافیک و سئو را افزایش دهید. می‌توانید در رسانه‌های اجتماعی مانند تلگرام برای پخش کردن لینک دانلود استفاده کنید. میزان درآمد به ازای هر ۱۰۰۰ دانلود فایل شما توسط کاربران، حدود ۳۵۰۰ تومان است.

۱۳ – فروشگاه شارژ ایرانسل و همراه اول

برخی شرکت‌ها امکان ساخت فروشگاه کارت شارژ را به رایگان فراهم کرده‌اند و به ازای فروش هر کارت شارژ، تا ۵۰ درصد از سودشان را به حساب شما واریز می‌کنند. برای کسب درآمد بالا از این روش، نیاز است ترافیک هدفدار زیادی به سایت شما وارد شود. سود فروش شما از کارت شارژ ۲۰۰۰ تومانی همراه اول ۴۰ تومان و ۲۰۰۰ تومانی ایرانسل ۲۰ تومان است. بنابراین اگه فرض کنیم هدف شما کسب درآمد روزانه ۴۰ هزارتومان باشد، باید روزانه ۱۰۰۰  شارژ ۲ هزارتومانی ایرانسل یا ۵۰۰ شارژ ۲ هزارتومانی همراه اول بفروشید تا به این میزان سود برسید.

این رقم فروش، نیازمند داشتن روزانه ده‌ها هزار بازدیدکننده است و جذب این میزان بازدیدکننده (با توجه به رقابت سنگینی که در این زمینه وجود دارد) مشکل است.

۱۴ – کسب درآمد از فروش عکس

برای اینکار نیاز به یک دوربین عالی، شوق عکاسی و مهارت در گرفتن عکس‌های زیبا و پرطرفدار دارید، عکس‌هایی که خریدار دارد. پس از گرفتن عکس، می‌توانید در سایت‌هایی زیر برای فروش قرار دهید:

سایت عکس‌بردار (aksbardar.com)

سایت عکس‌باکس (axbox.ir)

سایت استوک‌فوتو (stockphoto.ir)

قیمت هرعکس متفاوت است و بسته به کیفیت و اندازه عکس شما نیز دارد. توصیه می‌کنیم قیمت عکس‌های مشابه را ببینید و سپس درباره قیمت‌گذاری عکس‌هایتان تصمیم بگیرید.

۱۵ – کسب درآمد از طراحی قالب و افزونه

تعداد بسیار زیادی از سایت‌های دنیا با سیستم‌های مدیریت محتوای وردپرس و جوملا ساخته شده، بیش از ۳۰ درصد کل سایت‌های جهان با وردپرس راه‌اندازی شده است! با وجودیکه این CMS دارای افزونه‌ها و قالب‌های بسیار زیادی است و افراد زیادی تمرکزشان را روی ارائه خدمات و محصولات مرتبط با وردپرس گذاشته‌اند ( توسعه دهنده، طراح قالب، طراح افزونه وردپرس) بازهم با وجود این، در صورتی که در طراحی قالب، کدنویسی php مهارت پیدا کنید می‌توانید مشتریان زیادی برا محصولات خودتان داشته باشید.

باید نیاز بازار را بسنجید و در این رابطه تحقیق و بررسی کنید. سایت‌های ایرانی که می‌توانید برای فروش قالب و افزونه وردپرس از آنها استفاده کنید:

سایت راست‌چین (rtl-theme.com)

سایت ژاکت (zhaket.com)

۱۶ – درآمد از نوشتن و تولید محتوا

محتوا در اینترنت حرف اول را می‌زند. شما بهترین و زیباترین سایت دنیا را هم راه‌اندازی کنید ولی هیچ محتوایی در آن وجود نداشته باشد، عملا وقت و پول خودتان را تلف کرده‌اید. نوشتن مطلب و تولید محتوا برای سایت‌ها همیشه تقاضا دارد و این تقاضا مرتب در حال افزایش است. نویسندگی و تولید محتوا می‌تواند نوشتن یک مطلب ترجمه شده از منابع خارجی، جمع‌آوری اطلاعات و نظم‌بخشیدن به آنها، یا نوشتن یک مطلب از روی مطلبی دیگر به صورت تکمیلی‌تر باشد.

مدیران سایت‌ها و وبمستران از نوشتن مطلب تعریف‌های متعددی دارند. برای برخی، مطلب به معنای یک متن ۳۰۰ تا ۴۰۰ کلمه‌ای است که قصد دارد برای معرفی یک فیلم در سایت خود منتشر کنید و برای شخصی دیگر، مقاله‌ای ۱۵۰۰ کلمه‌ای است که باید بصورت تخصصی نوشته شود. بنابراین تولید محتوا برای زمینه‌های مختلف متفاوت است.

وقتی پایه و اساس تولید محتوای متنی را فرا بگیرید، خیلی راحت‌تر می‌توانید سفارشات تولید محتوا را انجام دهید. به منظور یافتن فرصت‌های کسب درآمد از تولید محتوا می‌توانید لیست پروژه‌ها در سایت‌هایی مانند ponisha.ir و یا parscoders.com را مشاهده کنید

۱۷ – کسب درآمد از طراحی گرافیک، لوگو و بنر

شما کمتر سایت معتبری می‌بینید که در آن از لوگو، تصاویر اختصاصی، بنرها تشکیل نشده باشد و به همین دلیل طراحی تصاویر گرافیکی و بنرها از شغل‌های پردرآمدی است که با سرمایه‌گذاری برای یادگیری آن، پشیمان نخواهید شد. اگر دستی در فتوشاپ دارید و با نرم‌افزارهای طراحی بنر کار کرده‌اید، از الان شروع به تمرین کنید. نمونه کارهای بنرهای زیبا را ببینید و تحقیق کنید از چه نرم‌افزارهایی برای ساخت بنرهای حرفه‌ای استفاده می‌شود. (اگر چنین نرم‌افزاری می‌شناسید در بخش کامنت بنویسید)

با راه‌اندازی یک سایت نمونه‌ کارهایتان را در آن به نمایش بگذارید. با افزایش نمونه کارهایتان، افراد بیشتری تمایل پیدا می‌کنند به شما سفارش دهند. حتی اگر نمونه کار ندارید، برای نشان دادن سبک کارتان حداقل ۱۰ بنر بسازید و به عنوان نمونه کار معرفی کنید.

برای افزایش درآمد، پکیج‌هایی شامل بنر و لوگو تعریف کنید، مثلا ۵ بنر در اندازه‌های پرطرفدار به همراه یک لوگو می‌تواند یک پکیج با قیمت بالای ۱۰۰ هزارتومان یا مبالغ خیلی بالاتر باشد.

۱۸ – درآمد از مینی جاب

مینی جاب به معنای کارهای کوچک است. سایت‌هایی هستند که دو دسته افراد در آن فعالیت می‌کنند: دسته اول افرادی‌اند که کارهای کوچکی را در سایت ثبت می‌کنند و به ازای انجام هر کار، مبلغی پرداخت می‌کنند. دسته دوم افرادی‌اند که این کارها را انجام می‌دهند تا پس از بررسی صحت انجام شدن کار، درآمد آن به حساب کاربری‌شان اضافه شود.

مدل‌های مختلفی از این روش کسب درآمد وجود دارد. در مدلی دیگر، ابتدا افرادی که توانایی انجام کارهای مختلف دارند، توانایی‌های خود را به عنوان یک محصول در سایت ثبت می‌کنند و هرکس نیاز به آن محصول یا خدمات داشت آنرا خریداری می‌کند. این مدل در سایت انجام‌میدم پیاده شده است.

با ورود به سایت anjammidam.com می‌توانید مشاهده کنید مردم چه کارهایی برای ارائه دارند. اگر شما نیز کار خاصی مهارت دارید، می‌توانید در آن ثبت کنید. 

۱۹ – ادمین شدن برای سایت و کانال

“نیاز به ادمین فعال برای گروه و کانال داریم”. این متن را شاید قبلا دیده باشید، برخی افراد به دلیل مشغله کاری یا به دلیل اینکه حجم کارها به نحویست که یک‌نفر نمی‌تواند آنرا انجام دهد یک ادمین برای سایت، کانال تلگرام، گروه یا انجمن استخدام می‌کنند. البته ادمین شدن در بسیاری گروه‌های کوچک درآمدی ندارد ولی اگر کسب‌وکاری وجود داشته باشد و مدیر از انجمن، کانال یا گروه در حال کسب درآمد باشد، احتمالا نیاز به ادمین و کمک‌کننده دارد. وظایفی که ادمین‌ها بر عهده دارند می‌تواند متغیر باشد، از جمله تهیه و انتشار مطلب، پاک کردن اسپم در گروه و انجمن، مسدودکردن کاربران مختلف، پاسخگویی به کاربران، هدایت کاربران به منابع معتبر، پشتیبانی، رسیدگی به درخواست‌ها و…

معمولا فقط گروه‌ها و انجمن‌های شلوغ به ادمین نیاز داشته دارند، می‌توانید این گروه‌ها و انجمن‌ها را بیابید و درخواست همکاری به عنوان ادمین و توانایی‌هایتان را برای آنها ارسال کنید.

۲۰ – درآمد از تلگرام

حتما با کانال‌های تلگرام و درآمد هنگفتی که برخی از آنها دارند آشنایی دارید. آمار بالای استفاده ایرانیان از تلگرام بر هیچکس پوشیده نیست و بعید است شخصی یک ایرانی گوشی هوشمند داشته باشد ولی تلگرام روی آن نصب نباشد. وجود بالای ۲۵ میلیون ایرانی در تلگرام، این روزها این اپلیکیشن را به عنوان یکی از برترین راه‌های کسب درآمد، تبلیغات و فروش تبدیل کرده است.

درآمد از تلگرام خود به طیف وسیعی از روش‌ها تقسیم می‎شود، از فروش محتوا و محصول گرفته تا دریافت وجه به ازای تبلیغات، معرفی محصولات دیگران، ساخت ربات، ارائه خدماتی مانند افزایش ممبر (عضو)، افزایش ویو (بازدید) پست‌ها و…

به دلیل گستردگی این روش، در مطالب جداگانه‌ای به این موضوع خواهیم پرداخت.

۲۱ – درآمد از اپلیکیشن و بازی

کافیست در مارکت‌های اندروید ایرانی مانند بازار و مایکت، نگاهی به اپلیکیشن‌های پولی و آمار نصب برخی از آنها بیندازید تا پتانسیل درآمدزایی این روش را درک کنید. برخی از اپلیکیشن‌ها که پرداخت داخلی دارند (یعنی شخص برای خرید یک سرویس، دسترسی به اطلاعاتی خاص یا دسترسی به امکانات ویژه به طراح اپلیکیشن پول پرداخت می‌کند) حتی مبالغ خیلی بالاتری درآمد دارند که البته درآمد آنها در مارکت‌های اندروید برای همه قابل مشاهده نیست.

اپلیکیشنی که طراحی می‌کنید و برای فروش قرار می‌دهید می‌تواند دارای اطلاعاتی مفید یا ابزاری مفید و کاربردی باشد. فرض کنید شما بصورت قدم به قدم نحوه افتتاح یک کافی‌شاپ را می‌دانید، می‌توانید این اطلاعات را بصورت اپلیکیشن اندروید درآورید و با قیمت ۱۰۰۰ تا ۱۰ هزارتومان در مارکت‌های اندروید به فروش برسانید. یا اینکه اپلیکیشن را به رایگان قرار دهید ولی شخص برای دسترسی به مراحل پیشرفته‌تر کار کافی‌شاپ و نحوه سودآوری کافی‌شاپ لازم باشد مبلغی را به شما پرداخت کند.

نوشتن اپلیکیشن برای شخصی که در برنامه‌نویسی اندروید مهارت ندارد زمان زیادی خواهد گرفت، زیرا یادگیری این روش زمانبر است. برای افزایش سرعت در کار، طراحی و ساخت اپلیکیشن را به طراح واگذار کنید یا اینکه از اپلیکیشن‌سازهایی مانند puzzley.ir استفاده کنید.

۲۲ – درآمد از فروش توسط اینستاگرام

براساس آمارهای منتشر شده اینستاگرام یک شبکه اجتماعی است که طیف وسیعی از کاربران آنرا زنان و دختران تشکیل می‌دهند. برخی از آمارهای اینستاگرام:

 – بیشتر کاربران اینستاگرام بین ۱۸ تا ۲۹ سال سن دارند.
 – بسیاری از نوجوانان اینستاگرام را به عنوان شبکه اجتماعی اصلی خود تلقی می‌کنند.
 – اینستاگرام بیش از ۶۰۰ میلیون کاربر دارد که ۴۰۰ میلیون آن روزانه فعال هستند.
 – روزانه ۹۵ میلیون عکس و ویدئو روی اینستاگرام به اشتراک گذاشته می‌شود.

به دلیل فیلتر بودن اکثر شبکه‌های اجتماعی بزرگ مانند توئیتر و فیس‌بوک در ایران، اینستاگرام و تلگرام به شبکه اجتماعی اصلی ایرانیان تبدیل شده است. این فرصت مناسبی برای کسب درآمد از این رسانه‌هاست.

کسب درآمد در اینستاگرام می‌تواند از طریق فروش محصول، خدمات افزایش لایک و فالوور ( که از جمله روش‌های زرد کسب درآمد محسوب می‌شود)، خرید و فروش پیج، پذیرش تبلیغات در پیج و… صورت گیرد.

توصیه درآمدسازان، فروش روی اینستاگرام است. محصولاتی که طرفدارانش خانم‌ها هستند در صورتی که به خوبی معرفی شوند می‌تواند درآمدهای میلیونی برای شما داشته باشند. زیورآلات، عروسک، صنایع دستی، دکور منزل، پوشاک و چنین کالاهایی مناسب هستند. برای شروع کار نیازی نیست حتما این کالاها را تهیه کنید و یک انبار محصول داشته باشید، کافیست با یک فروشنده توافق کنید که به ازای هر فروش، درصدی پورسانت به شما تعلق گیرد یا اینکه محصولاتی را تهیه کنید که بعدا امکان پس دادن آن به فروشنده امکان‌پذیر باشد.

اینستاگرام یک شبکه اجتماعی بصری است و گرفتن تصویر مناسب از محصولات می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در درآمد شما داشته باشد. عکاسی حرفه‌ای، عکس گرفتن از زوایای مختلف حتی با یک گوشی موبایل که کیفیت دوربین بالایی دارد نیز مقدور است. پس از گذاشتن چند محصول در صفحه اینستاگرام، اکنون باید به فکر جذب فالوورهای بیشتر بود.

برخی از راهکارهای افزایش فالوور:

  – ارسال دایرکت (پیام مستقیم) به مخاطبانی که فکر می‌کنید می‌توانند مشتری احتمالی شما باشند.
– follow افراد و سپس unfollow با ربات یا بصورت دستی (روش‌های زرد!)
– تبلیغ در سایر پیج‌ها (بازدهی پایین)
– برگزاری مسابقه و دادن جوایز به ازای تگ کردن افراد:
کافیست بصورت گسترده اطلاع‌رسانی کنید که هرکس در پایین پست شما در اینستاگرام حداقل ۵ نفر از دوستانش را تگ کند، به قید قرعه یک گجت از طرف شما هدیه می‌گیرد.
پس با مسابقات خلاقانه، افراد زیادی را به صفحه اینستاگرام جذب نمایید.

برای دریافت هزینه محصول از خریداران، در سیستم‌های پرداخت آنلاین مانند زرین‌پال فرمی برای پرداخت ساخته و لینک آنرا از طریق پیام خصوصی (دایرکت) برای خریدار ارسال کرد. خریدار با کلیک روی لینک آسان‌پرداخت وارد صفحه‌ای از سایت زرین‌پال می‌شود و می‌تواند هزینه محصول را بصورت آنلاین پرداخت کند. با پرداخت هزینه محصول، این مبلغ در حساب کاربری شما در سایت زرین‌پال اضافه می‌شود و می‌توانید آنرا درخواست دهید تا به حساب بانکی‌تان واریز گردد.

پس از دریافت وجه از خریدار، با روش ارسال دلخواه، محصول را برای مشتری ارسال می‌کنید. برای ارسال محصول می‌توانید با شرکت‌هایی که خدمات پرداخت درب منزل را ارائه می‌کنند نیز قرارداد ببندید تا بسته‌های پستی شما را از محل کار یا منزل شما دریافت کنند و برای مشتری بفرستند، مشتری پس از دریافت محصول، وجه آنرا به مامور پست پرداخت می‌کند. شما این مبلغ را بصورت هفتگی از شرکتی که با آن قرارداد دارید دریافت می‌کنید.

۲۳ – راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی

با وجودیکه فروشگاه‌های بزرگی مانند دیجی‌کالا و بامیلو بخش بزرگی از خرید اینترنتی را به خود اختصاص داده‌اند و افراد زیادی خریدهایشان را از این فروشگاه‌ها انجام می‌دهند، بازهم می‌توان با راه‌اندازی فروشگاه‌هایی که محصول اختصاصی و تخصصی را ارائه می‌کند، درآمد قابل‌توجهی از این طریق بدست آورد. کالای اختصاصی می‌تواند محصولات تولیدی خودتان یا یک دسته خاص از محصولات باشد که فروشنده آن در اینترنت کم است و از طرف دیگر برای آن محصول متقاضی و مشتری وجود دارد.

به طور مثال فروشگاهی می‌تواند فقط مارک خاصی از ساعت مچی یا دیواری را عرضه کند یا اینکه لوازم جانبی مارک خاصی از موبایل را عرضه کند، چنین فروشگاه‌هایی به دلیل تخصصی بودن، توانایی رقابت را خواهند داشت، زیرا مشتریان به دنبال افرادی هستند که در کارشان تخصص دارند. خود شما وقتی قصد خرید پارچه را داشته باشید، به مغازه پارچه‌فروشی مراجعه می‌کنید و برفرض مثال به یک لحاف‌دوز که پارچه نیز می‌فروشد مراجعه نخواهید کرد.

تخصصی بودن و فعال بودن در یک حوزه خاص یک مزیت است که فروشگاه‌های بزرگ از آن بی‌بهره‌اند، دیجی‌کالا قبلا بطور تخصصی فقط کالاهای دیجیتال را عرضه می‌کرد ولی دیگر چنین نیست و دوران تخصصی بودن این فروشگاه به پایان رسیده است.

این روزها راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی با هزینه پایینی مقدور است و نیازی نیست چندمیلیون بابت طراحی سایت هزینه کنید. اسکریپت‌ها و CMS های آماده‌ای مانند وردپرس هستند که امکان راه‌اندازی فروشگاه را به سادگی فراهم کرده‌اند. یکی از بهترین روش‌های راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی استفاده از افزونه ووکامرس است که وردپرس را به یک فروشگاه تبدیل می‌کند.

گام بعدی پس از راه‌اندازی فروشگاه، تنظیم درگاه پرداخت آنلاین روی آن است. اگر نماد اعتماد الکترونیک نداشته باشید، نمی‌توانید از درگاه‌های مستقیمی که بانک‌ها ارائه می‌دهند استفاده کنید. تا زمان دریافت نماد اعتماد، می‌توان از سایت‌های واسطه درگاه پرداخت مانند زرین‌پال استفاده کرد.

تهیه اجناس جهت فروشگاه‌تان بستگی به نوع محصولاتی دارد که قصد دارید بفروشید. توصیه من به شما این است که ابتدا در مقیاس بسیار کوچک اجناس را تهیه کنید یا اینکه حتی از یک فروشنده تخفیف بگیرید و هرزمان سفارشی داشتید اجناس را از آن فروشنده تهیه کرده و برای خریدار بفرستید. تا زمانی که پرطرفدار بودن محصولات شما ثابت نشده، هیچگاه نباید برای خرید تعداد زیاد کالا هزینه کنید.

۲۴ – درآمد از فالوور و ممبر اینستاگرام و تلگرام

جذب فالوور اینستاگرام و ممبر برای کانال تلگرام، از روش‌های زرد دیگر کسب درآمد از اینترنت است که بسیاری به آن مشغولند. فالوور اینستاگرام، لایک اینستاگرام، افزایش ممبر کانال و ویو پست تلگرام نیز توسط افرادی انجام می‌شود. اکثر این افراد با ربات‌ها، نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های خاصی این خدمات را ارائه می‌کنند.

از جمله ربات‌های اینستاگرام سایت instarobat.com است و نمونه‌های خارجی نیز بسیار زیادند. طرز کار ربات‌ها به این صورت است که شما تنظیمات خاصی انجام می‌دهید و ربات‌های در اینستاگرام بصورت اتوماتیک، صفحات و پست‌های دیگران را فالو، لایک می‌کنند یا زیر پست‌ها کامنت ‌می‌گذارند. افراد زیادی پیجی که از طریق آن، ربات در اینستاگرام فعالیت کرده را مشاهده می‌کنند و تعدادی از آنها عکس‌های پیج را لایک یا صفحه را فالوو می‌کنند و به این ترتیب صاحب پیج به هدف خود می‌رسد.

برای شروع اینکار در سایت‌های که ربات اینستاگرام دارند عضو می‌شوید، مشخصات پیج مانند نام‌کاربری و رمز را وارد می‌کنید، با واردکردن کلمات کلیدی، هشتگ‌ها و… تنظیم می‌کنید که ربات وارد چه پیج‌هایی شود، چه کسانی را فالو کند و چه پست‌هایی را لایک کند. حتی می‌توانید تعریف کنید کامنت خاصی برای عکس‌ها درج شود. امکان زمان‌بندی لایک و درخواست آنفالوکردن فالورها نیز وجود دارد.

خدمات افزایش ممبر و بازدید پست‌های کانال تلگرام نیز از طریق ارسال نوتیفیکیشن روی اپلیکیشن‌های مختلف، گذاشتن پاپ‌آپ روی سایت‌ها، تبلیغات زرد در کانال‌های دیگر، تبادل، استفاده از بات‌های تلگرام و … انجام می‌گیرد. ترفندهای زیادی برای افزایش ویو پست‌های تلگرام نیز وجود دارد.

توصیه‌ای به استفاده از این روش نیست، زیرا پایداری ندارد. به نظر من به جای زمان گذاشتن برای یادگیری این روش، می‌توان روی روش‌های مفید دیگر که درآمد پایدارتری نیز دارند وقت گذاشت.

۲۵ – جذب زیرمجموعه

سایت‌هایی وجود دارند که صرفا براساس جذب زیرمجموعه پول پرداخت می‌کنند. برخی دیگر شرط گذاشته‌اند زیرمجموعه‌ای که جذب می‌کنید فعالیت خاصی مانند  کلیک، خرید یا هراقدام دیگری را انجام دهد تا درآمدی برای شما بدست آید. کسب درآمد از زیرمجموعه اکثرا در سایت PPC یا پرداخت به ازای کلیک وجود دارد اما برخی سیستم‌های همکاری در فروش نیز امکان جذب زیرمجموعه را دارند و شما با هر فروش زیرمجموعه‌تان، درصدی مشخص را بدست می‌آورید.

برای درک کامل این روش، فرض کنید شما علی را به سایت همکاری در فروش x معرفی کرده‌اید. علی با معرفی محصولات سایت x به دیگران، مشتری جذب می‌کند و مشتری از طریق لینک اختصاصی علی، خریدی را در سایت x انجام می‌دهد. در این هنگام پورسانت فروش محصول به علی می‌رسد و از طرف دیگر، چون شما علی را به سایت x معرفی کرده‌اید، درصدی پورسانت را به عنوان بالاسری به شما تعلق می‌گیرد. البته این درصد پورسانت از پورسانت علی کسر نمی‌شود.

این روش کسب درآمد شاید برای خیلی‌ها جذاب‌تر باشد، زیرا شما از فعالیت زیرمجموعه خود درآمد کسب می‌کنید، بدون اینکه خودتان زحمت بکشید. ولی در واقع اینگونه نیست، زیرا افرادی که زیرمجموعه شما می‌شوند نیاز به آموزش و پیگیری دارند تا بتوانند محصولات آن سایت را به دیگران معرفی کرده و بفروشند.

۲۶ – نشر و فروش آنلاین کتاب

برای کسب درآمد از این روش، کافیست موضوعات پرطرفدار که درباره آن منابع آموزشی کمی وجود دارد را بیابید و یک کتاب الکترونیک درباره آن موضوع تهیه کنید، سپس کتاب را در سایت خودتان یا سایت‌های دیگر برای فروش رسانید. این روش به دلیل اینکه اتوماتیک است و نیاز به تحویل محصول ندارد (خریدار پس از خرید محصول را دانلود می‌کند) یکی از روش‌های بسیار سریع کسب درآمد است.

نکته مهم در این روش، دانستن چگونگی یافتن موضوعات پولساز، نحوه گردآوری اطلاعات و جمع‌کردن آن در یک کتاب و سپس نحوه بازاریابی و فروش آن است. یک راه ساده برای یافتن موضوعات پول‌ساز، مشاهده فایل‌های پرفروش در سایر فروشگاه‌های فایل است تا بدانید چه موضوعاتی پرطرفدار است.

برای فروش کتاب می‌توانید از سایت‌هایی مانند ketabrah.ir استفاده کنید. این سایت‌ها در ازای دریافت درصدی از قیمت کتاب، آنرا در سایت برای فروش قرار می‌دهد. راه دیگر فروش کتاب‌های الکترونیک، انتشار یک فصل آن بصورت رایگان و قراردادن لینک خرید نسخه کامل در انتهای فایل است، این روش تاثیرگذاری بسیاری دارد زیرا رفته‌رفته با پخش شدن نسخه رایگان کتاب شما، لینک خرید نسخه اصلی نیز همراه آن در دسترس تعداد زیادی از افراد قرار می‌گیرد.

در استفاده از سیستم‌های واسطه‌ای که به ازای فروش کتاب شما، پورسانت دریافت می‌کنند یک روش سریع برای معرفی کتاب شما به افراد زیاد است. اگر پورسانت بالایی برای کتاب‌تان در نظر بگیرید و سایت موردنظر دارای بازاریاب باشد، افراد بیشتری برای معرفی کتاب شما وقت صرف می‌کنند زیرا با اینکار پورسانت بالاتری نصیب‌شان می‌شود.

۲۷ – فری لنسینگ

فری‌لنسینگ (freelancing) یا آزادکاری، نوعی شیوه کار است که مخصوصا در کشورهای پیشرفته بسیار رواج یافته است. در ایران نیز طی سال‌های اخیر با راه‌اندازی سایت‌هایی مانند ponisha.ir و parscoders.com برخی از افراد درآمد بسیار خوبی از این راه بدست می‌آورند.

داشتن یک مهارت خاص در برنامه‌نویسی، نویسندگی، طراحی گرافیک، ضبط صدا و ویدئو، ویرایش، ترجمه، CMS ها، سئو و موضوعات مرتبط برای کسب درآمد از این روش حیاتی است. درآمد از این روش به دلیل اینکه درآمد شما بسته به مهارت‌تان دارد، بسیار متغیر است و ممکن است اگر مهارت شما محدود باشد تا مدت زیادی، پروژه مناسب بدست نیاورید.

برای کسب درآمد از این روش، کافیست در یکی از سایت‌های ذکر شده عضو شوید و مهارت‌های خودتان را ثبت کنید. پس از آن به باید پروژه‌هایی که در سایت ثبت می‌شوند را پیگیری نمایید تا ببینید کدامیک را می‌توانید انجام دهید و سپس برای آن پروژه پیشنهاد ارسال کنید.

اگر کارفرما پیشنهاد شما را قبول کند، پروسه هماهنگی با کارفرما و انجام کار آغاز می‌شود. پس از اینکه کار را تحویل کارفرما دادید، کارفرما مبلغ فریز شده نزد سایت را آزاد می‌کند و مابقی حق‌الزحمه شما را نیز می‌پردازد.

۲۸ – فروش کالاهای دست‌ساز خودتان

اگر خودتان یا آشنایان‌تان مهارتی در ساخت صنایع دستی و لوازم دست‌سازی دارید که می‌تواند فروش خوبی داشته باشد، باید امتحان کنید ببینید واقعا خریدار دارد یا نه. بهترین راه برای اینکار، ثبت محصول برای فروش در تلگرام و اینستاگرام است. می‌توان برای اینکار فروشگاهی نیز راه‌اندازی کرد، اما در اینستاگرام و تلگرام خیلی سریعتر می‌توانید بازخورد بگیرید. فقط اینکه باید زمان مناسب برای تست صرف کنید و برفرض مثال اگر در روز اول هیچ فروشی نداشتید، ناامید نشوید و اینکار را تا مدتی که تعداد زیادی از افراد محصول شما را ندیده‌اند متوقف نسازید.

۲۹ – راه‌اندازی مجله اینترنتی

موضوعات پرطرفداری مانند اخبار تکنولوژی، اخبار بازیگران، فیلم و سریال، بازی و سرگرمی و موضوعات مرتبط با بانوان می‌تواند موضوع یک مجله اینترنتی پرطرفدار نیز باشد. منظور از مجله اینترنتی، سایت‌هایی هستند که با انتشار اخبار و محتوای جذاب، ترافیک زیادی را جذب می‌کنند و از طریق نمایش تبلیغات و فروش محصول درآمد بدست می‌آورند.

برای راه‌اندازی مجله اینترنتی شما نیاز دارید نحوه یافتن موضوعات پرطرفدار، گردآوری مطالب، انتشار صحیح، نحوه پست‌دهی و مهارت یک وبمستر را داشته باشید. این مهارت‌ها در کوتاه مدت بدست نمی‌آید و بسیاری از مجله‌های موفق، آنرا با آزمون و خطا آموخته‌اند.

اگر به فکرتان رسیده که با مطالب کپی شده و تکراری یک مجله راه‌اندازی کنید، بهتر است وقت خودتان را تلف نکنید. چون حتی اگر تعدادی بازدیدکننده نیز جذب کنید این بازدیدها پایدار نخواهد بود و سایت شما نیز تا حد مشخصی رشد می‌کند و رشد بزرگی نخواهد داشت.

محتوای جذاب، جزء جدانشدنی این مجله‌هاست و کسی که بتواند در گوگل رتبه بالاتری بدست آورد و به هر حال از هرطریق ممکن، توجه بازدیدکننده را به سمت خود جلب کند برنده است.

۳۰ – راه‌اندازی سایت ابزار مفید

ابزارهای مفیدی مانند ایمیل موقت، اپلودسنتر، قالب وبلاگ، آمارگیر سایت، کوتاه‌کننده لینک و… به خاطر اینکه رایگان هستند معمولا ترافیک خوبی بدست می‌آورند. برای راه‌اندازی این سایت‌ها اسکریپت‌های آماده‌ای وجود دارد که می‌توان آنها را خریداری کرده و آنرا شخصی‌سازی کرد.

هزینه راه‌اندازی بستگی به ابزارهایی دارد که ارائه می‌کنید، برخی سایت‌ها را می‌توان با سرمایه کم نیز شروع کرد. نکته مهم در این زمینه، صبر، تبلیغات، افزایش ترافیک و ارائه ابزاری واقعا مفید است که نمونه آن کمتر وجود داشته باشد.

برای تهیه اسکریپت‌های کاربردی می‌توانید در سایت‌هایی مانند codecanyon.net جستجو کنید یا اینکه سرمایه بیشتری بگذارید و اسکریپت اختصاصی طراحی کنید.

قبل از هرکار باید بازدهی اینکار را بسنجید، یکی از روش‌ها برای سنجش پرطرفدار بودن یک سایت در یک موضوع خاص، مشاهده رنک الکسای سایت‌های برتر در آن زمینه است. سایت‌هایی که رنک الکسای خوبی دارند طبیعتا ترافیک زیادی را به خود جذب کرده‌اند و اگر رقابت در آن زمینه برای شما ممکن باشد، شاید با راه‌اندازی چنین سایتی بتوان درآمد بالایی کسب کرد.

۳۱ – خرید و فروش دامنه و سایت

خرید یا ثبت دامنه و قراردادن آن برای فروش، می‌تواند یکی از راه‌های جانبی یا اصلی کسب درآمد باشد. بسیاری از افراد با تصور اینکه هر دامنه‌ای ارزشمند است، با پیش‌فرض‌های اشتباه اقدام به ثبت دامنه‌هایی می‌کنند که هیچ ارزشی ندارد. برای کسب درآمد از این روش، باید تجربه و صبر بالایی داشته باشید.

ثبت دامنه‌هایی که در آینده پرطرفدار می‌شود به دلیل اینکه بازدهی بسیار بالایی دارد، از روش‌های مناسب برای سرمایه‌گذاری در اینترنت است. یک دامنه با پسوند ir در سایت طلاهاست فقط سالیانه ۴ هزارتومان و پنج ساله ۱۲ هزارتومان است، همین دامنه اگر به درستی ثبت و انتخاب شده باشد، با مبالغ بالایی (حتی بیش از ۱۰۰ هزارتومان) به فروش می‌رسد.

مطلب مرتبط را بخوانید: راهنمای کسب درآمد از دامنه

۳۲ – تهیه دوره آنلاین و فروش آن

دوره‌های آنلاین مطالبی بصورت ویدئویی، تصویری (عکس)، صوتی و یا حتی بصورت متنی هستند که در چند درس ارائه می‌شوند و مشکلی از مخاطب را حل می‌کنند یا اینکه مطلب مفید و کاربردی به کاربر می‌آموزند. این دوره‌ها در موضوعات مختلف یافت می‌شود. کافیست عبارت “دوره‌های آنلاین” را در گوگل جستجو کنید تا نمونه این سایت‌ها را ببینید.

دوره‌های آنلاین مانند فروش فایل و کتاب الکترونیک، به دلیل اینکه امکان فروش آن بارها و بارها، بدون نیاز به تحویل فیزیکی آنها وجود دارد، از روش‌های کسب درآمد با پتانسیل بالاست. کسب مهارت در بازاریابی اینترنتی برای فروش دوره‌های آنلاین الزامی است.

برای فروش این دوره‌ها دو راه وجود دارد و می‌توان از هر دو راه بطور همزمان درآمد داشت. راه اول ثبت و فروش دوره‌ها در سایت‌هایی مانند فرادرس (faradars.com) است که چندان توصیه نمی‌شود زیرا درصد بسیار پایینی به آموزش‌دهنده پرداخت می‌کنند (۱۵ تا ۲۰ درصد) . ارزش دانش شما بالاتر از اینهاست که وقت خودتان را برای این مقدار کم تلف کنید. راه دوم راه‌اندازی سایت خودتان برای دوره آنلاین است، با وردپرس می‌توان یک سیستم آموزش آنلاین جذاب باکیفیت خوب راه‌اندازی کرد.

تهیه دوره‌های ویدئویی با نرم‌افزار camtasia studio و سایر لوازمی که تهیه آن چندان مشکل و هزینه‌دار نیست مقدور است.

تهیه و فروش دوره‌های آنلاین مبحث بسیار گسترده‌ای است و البته با تهیه دوره و راه‌اندازی سایت، درآمد به سمت شما سرازیر نمی‌شود و باید برای سایت‌تان بازدیدکننده و برای دوره‌هایتان مشتری جذب کنید. سایت درآمدسازان را برای دریافت آموزش‌های بیشتر در این رابطه دنبال کنید (اکنون اینجا کلیک کنید و عضو خبرنامه شوید)

۳۳ – فروش اشتراک ویژه سایت

این روش کسب درآمد بازهم مرتبط با تولید محتواست. منظور از فروش اشتراک ویژه، در دسترس قراردادن محتوایی خاص در سایت‌تان به افرادی است که مبلغی پول بابت حق اشتراک به شما پرداخت کرده‌اند. این اشتراک می‌تواند در مدت دلخواه (هفتگی، ماهانه و…) تعریف شود و مبلغ دلخواهی برای آن در نظر بگیرید. این مبلغ باید براساس ارزشی که برای خواننده ایجاد می‌کنید تعریف شود.

فروش اشتراک ویژه سایت به دلیل اینکه امکان داشتن ده‌ها، صدها و حتی هزاران عضو ویژه وجود دارد و شما یکبار محتوا تولید می‌کنید ولی تعداد زیادی از افراد آنرا استفاده می‌کنند، یکی از راه‌هایی است که درآمد بسیار بالایی می‌توان از آن کسب کرد. فرض کنید اشتراک ویژه یکماهه در سایت شما ۱۵ هزارتومان باشد و فقط ۱۰۰ نفر آنرا تهیه کرده باشند، درآمد ماهانه شما ۱٫۵ میلیون تومان خواهد بود و این میزان درآمد فقط با ۱۰۰ نفر عضو ویژه محقق شده است. اگر محتوای شما واقعا کاربردی و با ارزش باشد، افراد خیلی بیشتری حاضر خواهند شد به شما پول پرداخت کنند تا به محتوای ویژه سایت‌تان دسترسی یابند.

۳۴ – مشارکت در فروم‌ها و انجمن‌ها

شاید عنوان این نحوه کسب درآمد برای شما عجیب باشد، ولی آیا واقعا نوشتن تاپیک و موضوع در انجمن‌ها می‌تواند باعث درآمد شود؟ بله. این روش کسب درآمد را شاید به عنوان یک روش جانبی بتوان در نظر گرفت. فعالیت در انجمن‌ها گذشته از آنکه باعث شناخته شدن و افزایش اعتبار شما می‌شود، می‌تواند برایتان درآمد نیز به همراه داشته باشد. یکی از ساده‌ترین راه‌ها این است که در امضای خودتان در انجمن، لینک سایت‌تان، یک تبلیغ خاص، یا معرفی یک محصول را قرار دهید.

اگر تعداد پست‌های شما بالا باشد و فعالیت مداومی داشته باشید، افراد زیادی امضای شما را خواهند دید و اگر تبلیغی که قرار دادید به اندازه کافی ترغیب کننده باشد، کاربر عملی که می‌خواهید را انجام می‌دهد و درآمد آن نصیب شما می‌شود. عملی که از کاربر می‌خواهید شاید به سادگی کلیک روی یک لینک، خرید محصول یا هر فعالیت دیگری باشد که برای شما سود دارد.

۳۵ – مشاوره دادن با خط ویژه ۰۹۹ مخابرات

روش کسب درآمدی که خیلی از افراد به آن توجه نمی‌کنند ولی از روش‌های پرقدرت کسب درآمد است. در برخی سایت‌ها (مثلا سایت‌های دانلود، سایت‌های مشاوره حقوقی، خانواده و…) احتمالا دیده‌اید که تبلیغ بزرگی با یک شماره تماس که با ۹۰۹ شروع می‌شود توجه شما را جلب می‌کند. این خطوط که توسط مخابرات ارائه می‌شوند، خطوط ویژه‌ای هستند که وقتی مخاطب آن تماس می‌گیرد به حساب کسی که خط را اجاره کرده مبلغی پول اضافه می‌شود. این مبلغ براساس تعرفه‌ای که قبلا مشخص شده و در ابتدای تماس ذکر می‌شود، به ازای هر دقیقه هزینه مشخص است.

اما مبلغ چطور از تماس‌گیرنده کسر می‌شود؟ این مبلغ روی قبض تلفن تماس‌گیرنده اضافه می‌شود و سپس مخابرات آنرا به حساب بانکی اجاره‌کننده خط واریز می‌کند.

۳۶ – ترجمه متون

شاید این روش کسب درآمد را نتوان کسب درآمد آنلاین به شمار آورد، زیرا کسب‌وکار آنلاین باید بصورتی باشد که وقتی شما یکبار یک محصول یا خدمات را تولید کردید، بتوانید تا مدت زیادی از آن سود کسب کنید ولی ترجمه معمولا به اینصورت نیست. مگر اینکه بتوانید فایل‌ها و محصولاتی را ترجمه کنید و برای فروش قرار دهید که در این صورت درآمد بیشتری با زحمت کمتر می‌توان بدست آورد (به شرطی که بازاریابی اینترنتی نیز بدانید)

برای گرفتن پروژه‌های ترجمه می‌توانید از سایت‌های ponisha.ir و parscoders.com استفاده کنید.

۳۷ – گویندگی برای فیلم‌ها، کتاب‌های صوتی

به دلیل رونق کتاب‌های صوتی، فیلم آموزشی و دوره آنلاین، نیاز به افرادی که توانایی گویندگی دارند در حال افزایش است. اگر صدای واضح و شفافی دارید، می‌توانید با تولیدکنندگان کتاب‌های صوتی و سازندگان فیلم‌های آموزشی همکاری کنید. همکاری محدود به این زمینه‌ها نمی‌شود و خودتان نیز می‌توانید محصولات خودتان را بسازید، محصول شما می‌تواند کتاب صوتی یک کتاب رایگان در اینترنت باشد، یعنی اینکه کتابی که به رایگان در اینترنت قرار داده شده و حق تالیف آن متعلق به کسی نیست را به کتاب صوتی تبدیل کنید و آنرا بفروشید.

۳۸ – تبلیغات ایمیلی و پیامکی

ارسال پیامک و ایمیل تبلیغاتی، با روش‌هایی که بازدهی خوبی برای مشتریان‌تان داشته باشد یک روش کسب درآمد است که پتانسیل درآمد بالایی دارد. مخصوصا زمانی که ارسال‌ها بصورت هدفمند انجام می‌گیرد. به دلیل وجود رقابت شدید در این حوزه، می‌بایست خدمات شما با سایرین تفاوت بزرگی داشته باشد یا اینکه کار را در ابعاد بزرگتر با هزینه کمتر بتوانید انجام دهید.

دریافت نمایندگی ارسال پیامک‌های تبلیغاتی، به دلیل اینکه با ارسال هرپیامک توسط مشتری، مبلغی پول نیز به حساب شما واریز می‌شود از شیوه‌های درآمدزایی با درآمد بالاست. در این شیوه، یک شرکت بزرگتر، نمایندگی فروش پنل‌های پیامک خود را در اختیار دیگران قرار می‌دهد تا شما با جذب مشتری، به ازای هر خرید مشتری مقداری پورسانت بدست آورید.

از شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کند سایت inoti.ir است.

نتیجه‌گیری

تعداد زیادی از روش‌های کسب درآمد از اینترنت را با هم بررسی کردیم، و اگر مطلب را کامل خوانده باشید متوجه شدید تعدادی از این روش‌ها با هم همپوشانی داشتند. به طور مثال تولید و فروش محتوا را می‌توان یک روش در نظر گرفت که البته درآمد بالایی هم دارد. برای دریافت اطلاعات تکمیلی و کاربردی در مورد کسب و کار اینترنتی و بازاریابی اینترنتی در خبرنامه سایت عضو شوید.

منبع : درآمد سازان



:: بازدید از این مطلب : 573
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماساژ

يك روش چند مرحله‌اي وجود دارد كه با پيروي كردن از آن، مي‌توانيد مطمئن باشيد يك كسب و كار اينترنتي كوچك را با موفقيت راه‌اندازي كرده‌ايد. من هزاران نفر را ديده‌ام كه با پيروي از اين روش كسب و كارهاي موفقي راه‌‌انداخته و توسعه داده‌اند. پس با ما همراه باشيد و براي راه‌اندازي يك كسب و كار اينترنتي به توصيه‌هاي زير توجه كنيد.

 

  1. يك نياز در بازار پيدا كنيد و به آن پاسخ بدهيد.
  2. برنامه‌اي براي تبليغ و بازاريابي داشته باشيد كه فروش شما را افزايش بدهد.
  3. سايتي طراحي كنيد كه به راحتي بتوان از آن استفاده كرد.
  4. از موتور‌هاي جستجو براي جذب ترافيك به سايت‌تان استفاده كنيد.
  5. به عنوان يك فرد متخصص براي خود اعتبار جمع كنيد.
  6. مشتريان و مشتركين خود را از طريق ايميل پيگيري كنيد.
  7. با استفاده از تكنيك‌هاي بيش‌فروشي (upselling) و فروش بك‌اند (back-end) درآمد خود را افزايش دهيد.

همه‌ي افراد، از يك كارآفرين تازه‌كار گرفته تا افراد باتجربه و خبره در اين كار، مي‌توانند از اين فرآيند براي شروع يك كسب و كار سود ببرند.

گام ۱: يك نياز در بازار پيدا كنيد و به آن پاسخ بدهيد

يك نياز در بازار پيدا كنيد و به آن پاسخ بدهيد - كسب و كار اينترنتي

بيشتر افرادي كه تازه كاري را شروع مي‌كنند مرتكب اين اشتباه مي‌شوند كه ابتدا به دنبال توليد محصول مي‌روند و بعد به فكر بازاريابي براي آن مي‌افتند.

براي اينكه شانس خود را براي موفقيت افزايش دهيد، كار را با بازاريابي آغاز كنيد. رمز كار اين است كه افرادي را پيدا كنيد كه به دنبال راه حلي براي يك مشكل هستند، اما پاسخ‌هاي چنداني پيدا نكرده‌اند. اينترنت اين شيوه‌‌ي جستجوي بازار را آسان كرده است:

  • به انجمن‌هاي آنلاين مراجعه كنيد تا ببينيد مردم چه سوالاتي مي‌پرسند و تلاش مي‌كنند چه مشكلاتي را حل كنند.
  • در كليدواژه‌ها جستجو كنيد تا ببينيد مردم چه كليدواژه‌هايي را جستجو مي‌كنند كه براي آنها سايت‌ها و رقابت زيادي وجود ندارد.
  • به سايت رقيبان بالقوه‌ي خود مراجعه كنيد. از كاري كه آنها براي پاسخ‌گويي به نيازها انجام مي‌دهند يادداشت‌برداري و آن را بررسي كنيد. ممكن است از چيزي كه شما ياد گرفته‌ايد استفاده كنند و محصول مورد نياز بازار را توليد كرده باشند، در اين صورت ممكن است انجام همان كاري كه آنها مي‌كنند، بهتر از رقابت كردن باشد.
 

گام ۲: برنامه‌اي براي تبليغ و بازاريابي داشته باشيد كه فروش شما را افزايش بدهد

رعايت موارد زير، به شما اطمينان مي‌دهد كساني كه از كسب و كار اينترنتي شما ديدن مي‌كنند، از لحظه‌ي ورود تا زمان خريد، درگير فرآيند فروش مي‌شوند.

  1. با انتخاب تيتر‌هاي جذاب، مشتريان را به محصول‌تان بيشتر علاقه‌مند كنيد.
  2. مشكلي كه محصول شما آن را حل مي‌كند، توضيح دهيد.
  3. اين اطمينان را ايجاد كنيد كه شما مي‌توانيد اين مشكل را حل كنيد.
  4. نظرات افرادي را كه پيش از اين از محصول شما استفاده كرده‌اند، در سايت اضافه كنيد.
  5. قدري درباره‌ي محصول و اينكه چگونه به كاربران سود مي‌رساند صحبت كنيد.
  6. پيشنهاد ويژه‌اي به مشتريان بدهيد.
  7. كيفيت محصول خود را تضمين كنيد.
  8. اين احساس را ايجاد كنيد كه استفاده از محصول شما ضروري است.
  9. از بازديدكنندگان بخواهيد كه محصول شما خريداري كنند.

از طريق اين فرآيند بايد روي اين موضوع تمركز كنيد كه محصول يا خدمات شما چگونه مي‌تواند به شكلي منحصر به فرد مشكل مردم را حل كند يا كيفيت زندگي آنها را بهبود بخشد. مثل يك مشتري فكر كنيد و بپرسيد «اين محصول يا سرويس چه فايده‌اي براي من دارد؟»

 

گام ۳: وب‌سايت خود را طراحي كنيد

هنگامي كه بازار و محصول خود را مشخص و فرآيند فروش‌تان را نهايي كرديد، آماده‌ي طراحي سايتي براي كسب و كار كوچك‌تان هستيد. حتما به خاطر داشته باشيد كه سايت را ساده طراحي كنيد. شما كمتر از ۵ ثانيه زمان داريد تا توجه كسي را جلب كنيد، در غير اين صورت آنها خواهند رفت و ديگر هرگز از سايت شما بازديد نمي‌كنند.

چند نكته‌ي بسيار مهم كه حتما بايد به ياد داشته باشيد:

  • يكي دو فونت ساده بر روي پس‌زمينه‌ي سفيد انتخاب كنيد.
  • منوي سايت را ساده طراحي كنيد.
  • از تصوير، صوت يا ويدئو فقط براي تقويت پيام‌تان استفاده كنيد.
  • به افراد پيشنهاد عضويت بدهيد. به اين ترتيب مي‌توانيد آدرس ايميل آنها را جمع كنيد.
  • فرآيند خريد را ساده كنيد، (بين انتخاب محصول و تائيد پرداخت، حداكثر ۲ كليك وجود داشته باشد)
  • وب‌سايت شما، مغازه‌ي آنلاين شماست، آن را به شكلي مشتري‌پسند طراحي كنيد.
 

گام ۴: از موتور‌هاي جستجو براي جذب كردن خريداران به سايت‌تان استفاده كنيد

از موتور‌هاي جستجو براي جذب كردن خريداران به سايت‌تان استفاده كنيد - كسب و كار اينترنتي

 

تبليغات با شيوه‌ي پرداخت به ازاي كليك آسان‌ترين راه براي جذب ترافيك به يك سايت جديد است. اين كار در مقايسه با اينكه منتظر باشيد كه تا به طور طبيعي سايت شما ترافيك جذب كند، دو مزيت دارد. نخست اينكه تبليغات به شيوه‌ي «پرداخت به ازاي كليك»، شما را فورا در صفحه‌ي جستجو نشان مي‌دهد و دوم اينكه تبليغات به شيوه‌ي پرداخت به ازاي كليك اين امكان را به شما مي‌دهد كه كليدواژه‌ها، تيتر‌ها، قيمت‌ها و رويكردهاي فروش مختلفي را امتحان كنيد. اين شيوه نه تنها به شما كمك مي‌كند كه خيلي سريع ترافيك جذب كنيد، بلكه شما مي‌توانيد شيوه‌هاي مختلف را بيازماييد و بهترين كليدواژه‌ها را براي تبديل بازديدكننده به خريدار امتحان كنيد. به اين ترتيب شما مي‌توانيد كليدواژه‌ها را در سايت پخش كنيد، چرا كه اين كار به بهبود جايگاه شما در جستجوي طبيعي كمك مي‌كند.

 

گام ۵: به عنوان يك فرد متخصص براي خود اعتبار جمع كنيد

مردم از اينترنت براي به دست آوردن اطلاعات استفاده مي‌كنند. اين اطلاعات را به صورت رايگان در اختيار سايت‌هاي ديگر قرار دهيد و ببينيد كه چگونه ترافيك بيشتري جذب مي‌كنيد و در موتورهاي جستجو جايگاه بهتري پيدا مي‌كنيد. رمز موفقيت اين است كه هميشه لينك اطلاعات خوب را در سايت‌تان داشته باشيد.

  • محتواي تخصصي مجاني در اختيار ديگران قرار دهيد. مقاله، ويدئو يا هر محتواي ديگري را كه براي ديگران مفيد باشد، توليد كنيد. اين محتوا را در سايت‌هاي حاوي مقالات آنلاين و شبكه‌هاي اجتماعي قرار دهيد.
  • بر روي محتواهاي باارزش سايت‌تان، لينك ارسال براي دوستان را قرار دهيد.
  • به يك فرد متخصص و فعال در انجمن‌هاي صنعتي و سايت‌هاي اجتماعي كه جامعه‌ي هدف شما هستند، تبديل شويد.

به اين ترتيب شما خوانندگان جديدي پيدا مي‌كنيد و حتي از آن بهتر، هر سايتي كه محتواي شما را پخش كند به لينك‌هاي شما ارجاع داده خواهد شد. موتور‌هاي جستجو ارتباط برقرار كردن ميان سايت‌هاي مرتبط را دوست دارند و جايگاه شما را در رتبه‌بندي جست‌وجو بهبود مي‌بخشند.

 

گام ۶: از قدرت بازاريابي ايميلي براي تبديل بازديد‌كننده‌ها به مشتري استفاده كنيد

استفاده از قدرت بازاريابي به وسيله‌ي ايميل براي تبديل بازديد‌كننده‌ها به مشتري - كسب و كار اينترنتي

هنگامي كه فهرست ايميل‌ها را تهيه كرديد، شما يكي از باارزش‌ترين دارايي‌هاي كسب و كار اينترنتي تان را ايجاد كرده‌ايد. مشتريان و مشتركين شما اين اجازه را به شما داده‌اند كه براي آنها ايميل بفرستيد. اين يعني شما:

  • به آنها چيزي داده‌ايد كه به دنبال آن بوده‌اند.
  • يك رابطه‌ي پايدار با آنها شكل داده‌ايد.
  • نتيجه‌ي اين روش بازاريابي ۱۰۰ درصد قابل اندازه‌گيري است.
  • بازاريابي ايميلي ارزان‌تر و مؤثر از بازاريابي چاپي، تلويزيوني و راديويي است، چرا كه بسيار هدفمند‌تر است.
  • هر كس كه به سايت شما سر مي‌زند و وارد فهرست شما مي‌شود، فرد بسيار مشتاقي است و هيچ ابزاري بهتر از ايميل براي پيگيري چنين افرادي وجود ندارد.

گام ۷:‌ از طريق تكنيك‌هاي بيش‌فروشي (upselling) و فروش بك‌اند (back-end) درآمد خود را افزايش دهيد

يكي از مهمترين استراتژي‌ها در بازاريابي اينترنتي، ايجاد و توسعه‌ي ارزش طول عمر مشتري است. دست كم ۳۶ درصد كساني كه يكبار از شما خريد كرده‌اند در صورتي كه پيگير آنها باشيد، دوباره از شما خريد خواهند كرد. نهايي كردن اولين خريد قطعا دشوارترين و پرهزينه‌ترين بخش كار شما خواهد بود. در نتيجه از فروش بك‌اند و آپ‌سلينگ براي وادار كردن آنها به خريد دوباره استفاده كنيد. اين دو روش شامل تكنيك‌هاي زير مي‌شوند:

  • محصولاتي را به آنها پيشنهاد دهيد كه خريد اصلي آنها را كامل مي‌كند.
  • براي آنها كوپن‌هاي وفاداري الكترونيك بفرستيد تا بتوانند در خريد بعدي از آنها استفاده كنند.
  • بعد از خريدشان در صفحه‌ي سپاسگزاري، محصولات مرتبط با خريدشان را قرار دهيد.
  • به مشتريان‌تان به خاطر وفاداري‌شان پاداش بدهيد و ببينيد كه چگونه آنها وفادار‌تر مي‌شوند.

اينترنت بسيار سريع تغيير مي‌كند به طوري كه ۱ سال در فضاي آنلاين معادل با چيزي حدود ۵ سال در دنياي واقعي است. اما اصول مربوط به چگونگي راه‌ اندازي و توسعه‌ي يك كسب و كار اينترنتي موفق اصلا تغيير نكرده ‌است. اگر درست در ابتداي راه شروع يك كسب و كار اينترنتي هستيد، حتما از اين مراحل پيروي كنيد. اگر مدتي است كه كار را شروع كرده‌ايد، يك بازبيني سريع انجام دهيد و بررسي كنيد كه آيا مرحله‌اي هست كه از قلم افتاده باشد يا اصلا به سراغ آن نرفته باشيد. دقت داشته باشيد كه نمي‌توانيد از ابتدا مسير را اشتباه برويد.

 

منبع : چطور



:: برچسب‌ها: كسب و كار اينترنتي,كسب و كار,آموزش كسب و كار اينترنتي,راه اندازي كسب و كار اينترنتي,راه اندازي كسب و كار آنلاين ,
:: بازدید از این مطلب : 347
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 آبان 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماساژ

اگر به راه‌اندازي كسب‌و‌كار آنلاين علاقه‌مند هستيد هيچ زماني بهتر از الان مناسب اين كار نبوده‌ است. در دنياي ديجيتال امروز هنوز هم فرصت‌هايي هستند كه اشباع نشده باشند.

 
 

عصر حاضر دوران شكوفايي استارتاپ‌ها است. رشد روز‌افزون رسانه‌هاي آنلاين محدوديت‌هاي ما را كاهش داده‌ است. در واقع ما در زماني زندگي مي‌كنيم كه فرصت‌ها و پتانسيل‌هايي براي رشد تجاري در مقياسي كه تا به حال تجربه نشده، در اختيارمان قرار گرفته است. به لطف ظهور اينترنت و گوشي‌هاي هوشمند، حجم تجارت آنلاين رشد بسيار زيادي تجربه كرده است.

اگر ايده‌اي به ذهنتان نمي‌رسد بسيار مهم است كه بدانيد چه فرصت‌هايي تا به حال خالي مانده‌اند. در جامعه‌اي كه هر كسب‌وكاري به سمت خدمات آنلاين سوق ‌پيدا كرده‌، مسلما رقابت در هر زمينه‌اي بسيار سخت شده است؛ اما هم‌چنان فرصت‌هاي بسياري كشف نشده‌اند. شايد با وجود شركت‌هايي مانند آمازون كه همه‌ي منافع تجارت آنلاين را درو مي‌كند، بسياري از افراد اميد خود را از دست بدهند؛ اما فرصت رشد در هر زمينه‌اي بسيار گسترده است.

در گزارش اتحاديه‌ي خرده‌فروشي ملي آمريكا برآورد شده است كه تجارت خرده‌فروشي سهمي در حدود ۳.۷ درصد تا ۴.۲ درصد از نرخ رشد ساليانه داشته باشد. اين اتحاديه تخمين زده است كه نرخ فروش‌هاي غير فروشگاهي، ۳ تا ۴ برابر اين مقدار باشد. فروش سنتي هنوز هم بازار قابل توجهي دارد؛ اما انتظار مي‌رود نهايت رشدي در حدود ۲.۸ درصد داشته باشد. واضح است كه بيشترين وزنه‌ي اين نرخ رشد، بازار گوشي‌هاي هوشمند است.

نرخ رشد تجارت

اين اطلاعات پتانسيل بالقوه‌ي تجارت آنلاين را نشان مي‌دهد. اگر چه اينترنت آن‌طور كه بايد و شايد همه‌گير نشده است؛ اما امكاناتي مانند تحويل فوري كالا‌ به وسيله‌ي پهپاد يا فناوري‌هايي مانند چاپ سه‌بعدي و واقعيت مجازي در نهايت باعث ركود بازار‌هاي سنتي و رشد و توسعه‌ي همه‌ي كسب‌و‌كار‌ها خواهد شد. 

اما سؤال اين است كه چگونه با افزايش روز به روز هزينه‌ها بتوانيم در فضاي مجازي گليم خود را از آب بيرون بكشيم. در اين مطلب راه‌اندازي استارتاپ را چه به عنوان شغل جانبي در نظر داشته باشيد چه شغل اصلي، فرصت‌هايي به شما معرفي مي‌كنيم كه هنوز اشباع نشده‌اند.

چگونه كسب‌و‌كار آنلاين را شروع كنيم

با تعدد بيش از حد مجوزها و محدوديت‌هاي قانوني و غير‌ قانوني، راه‌اندازي تجارت آنلاين كمي دست‌وپا‌گير شده است. اما تدبير شما در اين موانع است كه شما را كارآفرين مي‌كند. قبل از شروع كار، با يك وكيل يا حساب‌دار مشورت كنيد و وقتي كه مجاب شديد، با قدرت تمام خود را وقف كار كنيد.

يكي از مزيت‌هاي اينترنت اين است كه شما مي‌توانيد حتي با سرمايه‌ي اندك تجارت موفقي راه‌ بيندازيد و از فضاي آنلاين كسب درآمد از اينترنت كنيد. هر چه با جزئيات و پيچيدگي‌هاي بازاريابي آنلاين آشنايي داشته يا در شبكه‌هاي اجتماعي مهارت داشته باشيد، احتمال موفقيت شما بيشتر است؛ البته براي شروع لازم نيست در امور ذكرشده خبره باشيد.

مانند هر شغلي در اين دنيا شما همچنان به زمان يا سرمايه زياد نياز داريد. اگر هر ۲ را داشته باشيد واضح است كه بازي را برده‌ايد. بسياري از مردم محدوديت بيشتري در منابع مالي نسبت به زمان دارند. با در نظر گرفتن اين كه زمان محدودي در اختيار داريم، استفاده‌ي درست از زمان و مديريت آن براي موفقيت بسيار حياتي است.

چت بات

۱- راه‌اندازي چت‌بات

به لطف حضور تمام‌‌وقت ما در اپليكيشن‌هاي ارتباطي مانند فيسبوك و تلگرام، رشد چت‌بات‌ها به‌وضوح قابل مشاهده است. ما به چت كردن با خانواده و دوستان در شبكه‌هاي اجتماعي بسيار عادت كرده‌ايم. به همين دليل است كه چت‌بات‌هاي هوشمند مرزهاي جديد‌ي براي تجارت تعريف كرده‌اند.

واضح است كه با ادغام شدن چت‌بات‌ها در سرويس‌هاي پشتيباني مشتريان، علاوه بر اتوماسيون كارهاي تكراري دست‌و‌پا‌ گير، رضايت مشتريان نيز افزايش خواهد يافت. مزاياي آن‌ها در ساير جنبه‌هاي تجارت نيز بر همگان روشن شده است. همه‌ي طيف‌هاي تجاري به‌صورت گسترده‌اي به استفاده از انواع چت‌بات‌ها علاقه نشان داده‌اند. پلتفرم‌هايي مانند ميني‌چت و چتي‌ پيپل و بسياري ديگر با رفع دردسر‌هاي راه‌اندازي چت‌بات انحصاري براي استارتاپ‌ها، رشد قابل ملاحظه‌اي به دست آور‌د‌ه‌اند. 

تشبيه چت‌بات به معدن طلا چندان اغراق‌آميز به نظر نمي‌رسد. بسياري از مردم سعي مي‌كنند از اين سيستم در تجارت خودشان بهره‌ ببرند تا بسياري از كارهاي فزايند‌ه‌ي فروش و بازاريابي، به‌صورت خودكار انجام شود. اگر چه مانند تب طلاي كاليفرنيا سود اصلي نصيب كساني خواهد شد كه بيل و كلنگ مي‌فروشند؛ اما چرا چت‌بات اختصاصي تجارت خودتان را راه‌اندازي نمي‌كنيد. به يقين اين كار زحمت و تلاش فراواني نياز دارد اما ارزشش را دارد.

محصولات پكي

۲- فروش پك محصولات

فروش محصولات پك‌شده ايده‌ي جديدي نيست و از سال‌ها قبل وجود داشته است. اما رشد روز‌افزون اينترنت باعث شده است كه اين ايده‌هاي قديمي در فضاي مجازي مجالي براي عرض اندام داشته باشند. پك محصولات، لوازم و ابزارهاي مورد نياز همگان است كه با قيمتي كمتر از خريد تك‌تك آن‌ها در اختيار مشتري قرار مي‌گيرد. كلاپ دالر شيو يكي از شركت‌هايي است كه در اين زمينه فعاليت دارد.

 اين شركت در سال ۲۰۱۱ توسط ميشاييل دوبين بنيان‌گذاري و بعد‌ها به قيمت ميلياردها دلار فروخته شد. ابتكار عمل آن استفاده از ويديو‌هاي بازاريابي ويروسي بود. اگر از جنبه‌هاي بازاريابي به آن نگاه كنيم به هوشمندي كار دوبين پي خواهيم برد. مانند ساير فروشندگان، محصولات پكي اين شركت نيز آيتم‌هاي پايه‌اي براي سفارش داشت. وقتي شما سفارش خود را انجام مي‌داديد، با تبليغاتي به سمت خريد جنس هاي گران‌تر با تخفيف‌هاي ويژه هدايت مي‌شديد؛ در واقع سود بيشتر، شما را وسوسه‌ به خريد بيشتر مي‌كرد. شناخت دوبين از بازار و توانايي‌هاي وي براي خلق تجارت آنلاين با پتانسيل رشد بالا، او را تبديل به نمادي در اين زمينه تبديل كرد.

براي رشد در اين زمينه احتياجي نيست به مافيا وصل باشيد. احتمالا با وب‌سايت‌هاي داخلي و خارجي كه اساسا براي كمك به اتصال خريداران و فروشندگان اين محصولات ايجاد شده است، آشنايي داريد. مي‌توانيد از آن‌ها براي شروع كسب و كار خود استفاده كنيد.

در اين صنعت، شركت‌هايي مانند گريز، بلوآپرون، فب‌فيت فان و لتوت رشد بسيار سريعي داشته‌اند. مؤسسه‌ي بسته‌بنديشور تخمين زده بود كه در سال ۲۰۱۶ حدد ۲۱.۳ ميليون سايت فروش محصولات پكي وجود داشت. درحالي‌كه در سال ۲۰۱۳ اين رقم ۷۰۰ هزار بود كه رشدي ۳۰۰۰ درصدي را نشان مي‌دهد. يكي از مؤسسان اين سايت‌ها در سن ۴۰ سالگي، درآمد ماهيانه‌ي ۷۸ هزار دلاري دارد!

شبكه ي تبليغات

۳- شبكه‌ي تبليغاتي

در رقابت شديد بازاريابي امروزه اگر ندانيد چگونه ترافيك كاربران را به نفع خودتان مديريت و بهينه‌سازي كنيد، لازم است اين كار را به افراد واجد شرايط واگذار كنيد. حقيقت اين است كه تبليغات پولي پيچيدگي‌هاي خاصي دارد. درك مسائلي مانند هدف‌گيري مشتريان، تعريف بازار هدف، تب و ركود بازار براي همگان امكان‌پذير نيست. 

اگر شما با ترفند‌هاي تبليغات آنلاين آشنايي كامل داشته باشيد، به‌راحتي مي‌توانيد شبكه‌ي تبليغاتي خودتان را راه‌اندازي كنيد. با در نظر گرفتن رشد تبليغات آنلاين به‌واسطه‌ي قدم نهادن غول‌هاي تكنولوژي مانند فيسبوك و گوگل واينستاگرام و آن‌هايي كه بعدا خواهند آمد، ماهي‌گيري در اين دريا‌ي گل‌آلود سود سرشاري نصيبتان خواهد كرد.

با نگاهي به آمار و گزارش‌هاي ايماركت، گردش مالي تبليغات آنلاين از ۸۳ ميليارد دلار در سال ۲۰۱۷ تا ۱۲۹ ميليارد دلار در سال ۲۰۲۱، رشدي ۲ برابري خواهد داشت. در سال ۲۰۱۶ براي اولين بار تبليغات آنلاين از تبليغات تلويزيوني پيشي گرفت و اين فاصله در سال ۲۰۱۷ حدود ۱۰ ميليارد دلار شد.

 با اين كه اينترنت هنوز در دوران پيش از بلوغ خود به سر مي‌برد، ولي واقعيت محض رشد بيش از پيش تبليغات آنلاين است. هر چه در اين صنعت زودتر سرمايه‌گذاري كنيد بهتر خواهيد توانست پايه‌هاي تجارت آنلاين خود را محكم كنيد. در اين زمينه بسيار مطالعه كنيد و همه‌ي فوت‌و‌فن‌هاي بازاريابي در پلتفرم‌هايي مانند گوگل و فيسبوك را ياد بگيريد. آموزش‌هايي پيدا كنيد و از امكانات رايگان در دسترس براي حرفه‌اي‌تر شدن در اين زمينه استفاده كنيد.

سئو

۴- سئو

بهينه‌سازي براي موتور‌هاي جستجو موضوعي است كه در سال‌هاي اخير بسيار به آن پرداخته شده است. درحالي‌كه آگهي‌هاي تجاري با نرخ سرسام‌آوري رشد مي‌كنند، توانايي براي ديده شدن ليست جستجو‌ها در موتورهاي جستجو مانند گوگل، نه‌تنها مزيتي رقابتي بلكه بسيار سودآور است.

وقتي موضوع كليد‌واژه‌ها‌ي جستجو مطرح مي‌شود، واقعيت اين است كه حدود ۴۰ درصد افراد به بالاترين نتيجه‌ي جستجو كليك مي‌كنند. نتايج نشان داده‌شده در صفحه‌ي اول، ۹۱ درصد بازديدها را به خود اختصاص مي‌دهند. ظاهر شدن در صفحه‌ي اول موتور‌هاي جستجو، مزيت مورد علاقه‌ي همه‌ي مشاوران بازاريابي است.

هرچه اينترنت رشد مي‌كند و بزرگ‌تر مي شود، سئو نه‌تنها رقابتي‌تر مي‌شود بلكه فرصت‌هاي شغلي آن بسيار وسوسه‌كننده‌تر مي‌شوند. اگر بدانيد چه بايد بكنيد، به‌آساني مي‌توانيد در اين صنعت سرمايه‌گذاري كنيد. البته قرار نيست فقط به مشتريان خدمات بدهيد. تسلط در اين زمينه براي كسب‌و‌كار خودتان نيز بسيار مفيد خواهد بود.

كرايه ي مكان براي تعطيلات

 ۵- كرايه‌ي آنلاين محل اسكان

تجارت كرايه‌ي مكان بسيار پررونق است. با اين‌كه اشاره به آن ممكن است ذهنتان را سمت شركت‌هاي ميليارد دلاري مانند اير بي‌ان‌بي و هوم‌وي ببرد، اما كسب‌و‌كار‌هاي كوچكي مانند اينوايتد‌هوم يا لكسوري ريترت و ساير موارد توانسته‌اند در اين بازار جاي پايي براي خود باز كنند. در سيستم كرايه‌ي منزل بنگاه‌ها حدود ۱۰ تا ۴۰ درصد مبلغ را برحسب نرخ و شرايط كرايه به‌عنوان كارمزد مي‌گيرند.

راه‌اندازي و توسعه‌ي سيستم اجاره‌ي مكان احتياج به دانش‌هاي نرم‌افزاري كليدي براي كمك به سازماندهي امور با افزايش رزرو‌ دارد. اما اگر به‌دقت نگاه كنيد، خواهيد ديد اين كار يكي از بهترين كسب‌وكار‌هاي آنلايني است كه مي‌توانيد راه‌اندازي كنيد. البته به‌صورت سنتي نيز مي‌توانيد به اين كار بپردازيد، ولي هر چه از زيرساخت‌هاي مجازي بيشتر بهره ببريد، دست بالاتر خواهيد داشت.

اگر به صنعت توريست علاقه‌مند هستيد و در شهري گردش‌پذير زندگي مي‌كنيد، فعاليت در اين حرفه به‌سرعت شما را پولدار خواهد كرد. شركت‌هايي مانند لاجيكس، لاجيفاي و ۳۶۵ ويلاس راهكار‌هايي براي ساخت و مديريت سيستم كرايه‌ مكان اختصاصي ارائه مي‌دهند.

وبينار

۶- سمينار آنلاين

اگر ايد‌ه‌ي قابل عرضه‌اي داريد، بهتر است به راه‌اندازي سمينار آنلاين يا وبينار بينديشيد. وبينار يكي از بهترين راه‌ حل‌ها براي فروش محصولات است. حتي لازم نيست جنس خودتان را داشته باشيد. جيسون فلادلين، بنيان‌گذار شركت راپيد كورو، از طريق وبينار فروش ۱۰۰ ميليون دلاري به دست آورده است كه تأثير اين سيستم در بازاريابي و فروش را نشان مي‌دهد.

وبينار‌ها مشتريان درگيرشده‌اي را براي شما پيدا مي‌كنند كه كاملا مشتاق هستند تا هر آن‌چه به آن‌ها پيشنهاد بدهيد، خريداري كنند. بهترين روش براي راه‌اندازي تجارت وبينار اين است كه محصولي پيدا كنيد كه از آن شناخت داشته باشيد و بتوانيد از آن  تعريف و تمجيد كنيد؛ سپس يك سمينار معرفي محصول عالي بسازيد. اين سيستم بازاريابي توسط فلادلين متولد شد و گسترش آن به بازار‌هاي جهاني به‌وسيله‌ي راسل برونسون بود. برونسون حتي نرم‌افزاري به نام فانل اسكريپت توليد كرده است كه به‌صورت مختصر و مفيد همه‌ي ابزار‌هاي ساخت وبينار موفق را دارد.

در هر مسيري كه هستيد؛ چه صاحب يك شركت تجاري باشيد چه فقط يك محصول را تبليغ كنيد، از بهترين پلتفرم‌هاي اين حوزه مانند گوتوو، وبينار يا وبينارجم غافل نشويد.

مشاور تجاري

 ۷- مشاوره‌ي بازرگاني

مشاوره‌ي بازرگاني يكي از سودآورترين مشاغلي است كه مي‌تواند به شما دسترسي به تجارتي بزرگ‌تر و شبكه‌اي از تاجراني كه دنبال توسعه‌ي تجارتشان هستند بدهد. اگر شما در تجارتي مهارت يا از بازاري درك عميق داريد، مشاور‌ه‌ي تجاري سود زيادي به همراه دارد.

درحالي‌كه عده‌ي زيادي پشت سر هم شكست مي‌خورند، افرادي مانند فرانك كرن يا آنتوني رابينز به دنياي تجارت تسلط كاملي پيدا كرده‌اند. بهترين روش براي به دست گرفتن اين صنعت، ارائه‌ي راهكارهاي ارزش‌آفرين است كه به دنبال آن شركت‌ها براي جذب شما سرودست خواهند شكست. اليور تالامايان، يكي ديگر از رهبران موفق تجاري، اين روش را به‌عنوان استراتژي اصلي براي جذب مشتريان و بازار بيشتر به كار برد. شما بايد ابتدا وضعيت شركت را تحليل كنيد و بدانيد در كجاي دنياي تجارت قرار دارد؛ سپس مقصد را درك كنيد و براي هدفي كه مي‌خواهيد به آن برسيد، راهكاري مناسب ارائه دهيد.

درك و اجراي موفق استراتژي درست، رمز موفقيت است. شما بايد به خودتان و كاري كه مي خواهيد انجام دهيد ايمان داشته باشيد، سپس بايد بتوانيد با واقعيت هاي جامعه تعامل پيدا كنيد. اگر مي‌خواهيد مشاور بازرگاني معروفي شويد، ابتدا بايد نتايج تحسين‌كننده‌اي به‌عنوان رزومه داشته باشيد. خرسندي افراد از نتايج حاصله تبليغ كار شما خواهد بود و به‌مرور مي توانيد قيمت مشاوره‌ي خودتان را بالا ببريد. برانسون قبل از راه‌اندازي بنگاه مشاوره‌ي خود، ابتدا به رشد شركت‌درو كانول كمك كرد و اين شركت را از يك خرده‌پا به شركت ميليون دلاري تبديل كرد. بعد از اين موفقيت، او قادر بود مشتريان بزرگ‌تري به دست آورد.

 

منبع : زوميت



:: برچسب‌ها: راه اندازي كسب‌ و‌ كار آنلاين,راه اندازي كسب‌ و‌ كار اينترنتي,كار اينترنتي,كار در اينترنت,ايده براي كسب و كار,كسب و كار اينترنتي,ايده هاي جديد كسب و كار اينترنتي ,
:: بازدید از این مطلب : 323
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماساژ

 

10 دليلي كه شما به استراتژي ديجيتال ماركتينگ نيازمنديد در اينجا معرفي شده است. ديجيتال ماركتينگ با يك برنامه ريزي دقيق باعث تغييرات اساسي در كسب و كارها مي شود.

 

ديجيتال ماركتينگ

ديجيتال ماركتينگ يك اصطلاح براي بازاريابي محصولات يا خدمات از طريق فن آوري هاي ديجيتال است. ديجيتال ماركتينگ از طريق هر رسانه ديجيتالي مانند موبايل، صفحات نمايشگر تبليغاتي و ...امكانپذير است. اگر شما صاحب يك وب سايت باشيد يا در زمينه تبليغات اينترنتي فعاليت مي كنيد حتما با ديجيتال ماركتينگ آشنا هستيد. وقتي كه شما قصد توسعه يك استراتژي ديجيتال ماركتينگ  را داريد، ازكجا بايد  كنيد؟ هر استراتژي نيازمند يك برنامه ريزي منظم و اجراي دقيق آن مي باشد. يكي از دلايل اصلي شكست بسياري از كسب و كار نداشتن برنامه براي استراتژي  مي باشد. پس اولين كار شما نوشتن يك برنامه و اجراي دقيق آن مي باشد.

آيا شما يك استراتژي براي ديجيتال ماركتينگ داريد؟

از سال 2012، در خصوص مقدار استفاده از بازاريابي ديجيتال توسط صاحبان كسب و كار نظر سنجي هاي مختلفي انجام شده است. نتايج اين تحقيقات يك رشد چشم گيري در استفاده از ديجيتال مارگتينگ را نشان مي دهد .تا چند سال پيش حدود دو سوم يا سه چهارم كسب و كارها بازاريابي ديجيتال  خود را به دليل آشنا نبودن به تكنيك هاي جديد بدون هيچ گونه برنامه اي پيش مي بردند كه اين مقدار امروزه به 44 درصد كاهش پيدا كرده است، البته هرچند كه هنوز مقدار بالايي است اما مي توان اميدوار بود كه در چند سال آينده تمامي كسب وكارها طبق يك برنامه و استراتژي در حوزه ديجيتال ماركتينگ فعاليت هاي خود را انجام مي دهند.

در سال 2017 در خصوص مديريت ديجيتال ماركتينگ بررسي و تحقيقاتي تا الان صورت گرفته است. در شكل زير ما مي توانيم ببينيم كه چه مقدار اين نوع بازاريابي در سال 2017 مورد استفاده قرار گرفته است:

استراتژي ديجيتال ماركتينگ

براساس نتايج تحقيقات بالا، ما شاهد يك رويكرد بهبود يافته در خصوص استفاده از اين نوع بازاريابي مي باشيم و كمتر از نيمي كسب وكارها هنوز از استراتژي ديجيتال ماركتينگ استفاده نمي كنند. حال شما جز كدام دسته هستيد؟ اگر مي خواهيد بازار رقابت در سال 2017 از دست ندهيد، بهتر است هرچه سريعتر دست به كار شويد و براي خود يك برنامه بازاريابي ديجيتال تنظيم كنيد. البته فقط برنامه ريزي كافي نيست، بايد بدانيد كه اجرا مهمتر از برنامه ريزي مي باشد.

توصيه هايي براي توسعه استراتژي ديجيتال ماركتينگ

مهمتر از داشتن يا نداشتن استراتژي، اين مي باشد كه در برنامه خود جايگاهي را كه الان داريد و جايگاهي را كه مي خواهيد چند سال بعد به آن دست پيدا كنيد را در نظر بگيريد و با هم مقايسه كنيد. در حقيقت شما بايد در برنامه ريزي خود هدف و جايگاه و نيازهاي خود را تعيين كنيد. شما يك برنامه ريزي بلند مدت داريد كه در سال دهم قصد داريد به آن دست بيابيد اما بايد در برنامه ريزي هاي كوتاه مدت خود دربين اين ده سال هدف هاي كوچكتري تعيين كنيد كه با كمك اين هدفها بتوانيد به هدف بزرگتر دسترسي داشته باشيد.

برنامه ريزي استراتژي ديجيتالي هم به همين صورت است. يكي ازبهترين نكات آن داشتن ابزارهاي اندازه گيري است تا اينكه متوجه شويد راهي كه انتخاب كرده ايد براي تبليغات چه مقدار بازخورد داشته است مانند ايميل ماركتينگ شما بايد بررسي كنيد، ايميل هايي كه ارسال مي كنيد چه مقدار از آنها خوانده مي شوند و چه مقدار كليك روي آنها مي شود.

هنوز هم بسياري از شركتها بازاريابي ديجيتال خود را بدون برنامه پيش مي برند. بسياري از شركتها ارزش رسانه هاي ديجيتال را مي دانند و بيشتر تلاش مي كنند از شبكه هاي اجتماعي،ايميل و موارد مرتبط با آنها استفاده كنند چون كه نتيجه بيشتري گرفته اند اما ديجيتال ماركتينگ فقط به اين موارد محدود نمي شود در واقع شما بايد از قبل پيش زمينه هايي نيز براي اين كار آماده كنيد بعد اقدام به آن بكنيد.

يك نكته را كه حتما بايد در نظر داشته باشيد شركت شما هر چقدر كه بزرگ يا كوچك باشد، به يك برنامه ديجيتال ماركتينگ نياز دارد، از اينرو بسياري شركت براي بازاريابي ديجيتال خود يك برنامه بازاريابي ديجيتال منحصر به فرد دارند.

در ادامه ما مي خواهيم به مشكلات نداشتن يك استراتژي براي ديجيتال ماركتينگ  بپردازيم:

1. بدون جهت بودن

شركتهاي بدون استراتژي ، هيچ گونه هدف استراتژيكي براي بدست آوردن چيزي كه مي خواهند از طريق آنلاين بدست بياورند را ندارند از اين رو نه مي توانند مشتريان جديدي را بدست بياورند نه ميتوانند رابطه عميقي و مناسبي با مشتريان فعلي خوب برقرار كنند. اگر شماهيچ هدفي نداشته باشيد احتمالا هيچگونه منبعي متناسب با هدفتون نخواهيد يافت و نخواهيد توانست ميزان دسترسي به اهداف خود را ارزيابي كنيد.

2. شما سهم بازار آنلاين خود را نخواهيد دانست

اگر شما در خصوص سهم بازار خود هيچ گونه تحقيقي نكنيد، نمي توانيد متوجه تقاضاي مشتريان گرديد و در حقيقت تقاضا و درخواست آنان ناديده گرفته مي شود. امروزه بازار سنتي با سرعت فراواني در حال تغيير است و ما شاهد تفاوت در رفتار و شخصيت مشتري، رقبا و انجمن هاي بازاريابي هستيم. براي همين شما بايد با آخرين متدهاي روز چه در ديجيتال ماركتينگ و چه در تغييرات، اطلاعات خود را بروز كنيد. دانستن نبض بازار يكي از مهمترين اصول برنامه ريزي براي استراتژي است.

3. رقبا سهم بازار را بدست مي آورند

اگر شما نتوانيد سهم بازار با بدست بياوريد و هيچگونه منبعي براي ديجيتال ماركتينگ نداشته و بدون استراتژي و هدف جلو برويد، رقباي شما سهم شما را هم خواهد گرفت و در واقع شما ديگر هيچ گونه جايي نخواهيد داشت.

4. شما هيچگونه ارائه و پيشنهاد خاص آنلاين نخواهيد داشت

تعريف كردن پيشنهادات و توضيحات محصولات به صورت شفاف براي مشتريان، باعث مي شود كه به راحتي محصولات شما را درك كند و يك تفاوتي بين شما و بقيه برندها ايجاد نمايد و خود اين مساله، مشتريان جديدي را به سمت را هدايت مي كند كه در نهايت به خاطر ويژگي محصولات، به شما وفادار خواهند بود.

5. مشتريان آنلاين خود را به درستي نخواهيد شناخت

ابزارهاي زيادي براي بررسي وب سايتتان وجود دارد مانند گوگل آناليتيك و.. اما هيچ كدام از اينها نمي توانند اطلاعات دقيقي از مشتريان به شما بدهند، البته ممكن است مثلا مقدار جستجوي كلمات كليدي را بدست بياوريد اما به شما هيچ گونه اطلاعاتي در خصوص اخلاق مشتريان و نحوه خريد آنها نمي دهد. شما بايد از ابزارهاي دقيقتر كه خود طراحي مي كنيد استفاده كنيد مانند فرم تماس يا فرم هاي نظرسنجي كه نوع علاقه و ميزان خريد آنها رابسنجيد.

6. كسب و كارتان از هم مي پاشد

مهمترين ويژگي در كسب و كار اينترنتي و ديجيتال ماركتينگ، صبر است.البته راه هاي زيادي براي دورزدن و بهتر كردن كسب و كارتان از راه هاي ميانبر وجود دارد اما اين را بدانيد كه اگر شما سايت خود را بدون برنامه و خيلي سريع بالا ببريد گوگل وب سايت شما را جريمه كرده و رتبه شما تنزل پيدا خواهد كرد و ديگر هيچگاه نميتوانيد به رتبه قبلي خود برگرديد.

7. قراردادن بودجه كافي 

اگر شما براي برنامه ريزي ديجيتال ماركتينگ خود منابع كافي در اختيارتان نباشد و از مهارت لازم براي اينكار را نداشته باشيد، به سختي مي توانيد در بازار رقابتي دوام بياوريد و به تقاضاي مشتريان پاسخ دهيد.

8. هدر رفتن پول و زمان

شما ممكن است كه منابع كافي هم در اختيار داشته باشيد اما ندانيد چگونه اين منابع را استفاده كنيد و هيچگونه استراتژي نداشته باشيد، نه تنها نميتوانيد ازمنابع خود استفاده بهينه كنيد بلكه پول و زمان خود از دست خواهيد داد. حتي شركتهاي بزرگ كه سازمانها و بخشهاي مختلفي دارند بايد بيشتر در اين باره تحقيق و بررسي كنند.

9. هيچ پيشنهاد جديدي نخواهيد داشت و مانند يك فروشگاه معمولي فعاليت خواهيد كرد

اگر شما به برندها و وب سايت هاي معروف نگاه كنيد، مشاهده مي كنيد كه آنها هر دفعه روند بازاريابي ديجيتال خود را عوض مي كنند يعني پيشنهاد ويژه اي را ارائه مي دهند و سعي مي كنند كه وب سايت خود از حالت تكراري دربياورند. اگر كاربر وارد وب سايت شما گردد و هيچگونه مطلب جديدي را پيدا نكند، وب سايت شما را يك وب سايت متروكه فرض خواهد كرد و در ضمن به دليل بروز نشدن هم نيزاز طرف گوگل جريمه خواهيد شد.

10. وب سايت شما بهينه سازي نخواهد شد

هر شركت براي خود يك سري اصول و قواعد باري تجزيه وتحليل دارد اما مديران ارشد هيچگاه اعتماد كافي را به تيمشان ندارند كه آنها وقت كافي براي اين كار را داشته باشند. اگر استراتژي ديجيتال ماركتينگ  شما قادر باشد كه بتواند حقوق ابتدايي را برآورده سازد آنوقت مي توان اميدوار بود كه بقيه جنبه هاي كليدي مانند جستجوي بازاريابي، تجربه كاربري ، ايميل و بازاريابي شبكه هاي اجتماعي هم به خوبي پيش مي روند.

 

منبع : سئو كار



:: برچسب‌ها: ديجيتال ماركتينگ,بازاريابي ديجيتال,بازاريابي اينترنتي ,
:: بازدید از این مطلب : 468
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 26 مهر 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ماساژ

اگر مالك يا مدير يك سايت هستيد حتما از اين ۵ ابزار استفاده كنيد تا بازده بازاريابي اينترنتي خود را افزايش دهيد. من به عنوان مدير وب سايت مديرسبز از اين پنج ابزار براي ارزيابي عملكرد سايت استفاده مي‌كنم.

 

۱.Alexa Toolbar
سايت alexa.com سايت بسيار معروفي است كه تمام سايت‌هاي دنيا را بر حسب ترافيك و تعداد بازديد رتبه‌بندي مي‌كند. هرچه رتبه شما در سايت آلكسا عدد كوچكتري باشد، موفقيت بيشتر شما را نشان مي‌دهد. اگر رتبه آلكساي شما ۱۰۰۰ باشد يعني ۹۹۹ سايت وجود دارند كه ترافيك و بازديدي بيشتر از سايت شما دارند.

تولبار آلكسا يكي از ابزارهاي ضروري يك بازارياب اينترنتي است. اين افزونه بر كروم، فايرفاكس يا اينترنت اكسپلورر نصب مي‌شود و در نوار بالاي مرورگر دكمه‌اي را اضافه مي‌كند كه با كليك بر دكمه مي‌توان بلافاصله رتبه سايت در حال بازديد و مشخصات مهم ديگر آن سايت را ديد.

براي نصب ابزار آلكسا كافي است در گوگل عبارت Alexa toolbar  را جستجو كنيد و آن را بر مرورگر خود نصب كنيد.

 

۲. GTMetrix.com
در دنياي بازاريابي اينترنتي سرعت يك سايت عامل بسيار مهمي در موفقيت سايت محسوب مي‌شود. سايت آمازون گزارشي منتشر كرد كه نشان مي‌دهد هرگاه سرعت باز شدن سايتش ۱۰۰ ميلي‌ثانيه (يك‌دهم ثانيه) كاهش مي‌يابد، فروش سايت ۱ درصد افت مي‌كند. اگر سايت شما داراي فروشگاه آنلاين است، سرعت اهميتي كليدي در فروش شما دارد.

اين سايت معروفترين منبع وب‌مسترها و صاحبان سايت براي بررسي سرعت سايتشان است. شما با مراجعه به gtmetrix.com  و وارد كردن آدرس سايت خود مي‌توانيد امتياز سرعت سايت خود را در كمتر از يك دقيقه ببينيد و گزارش كامل و رايگاني دريافت كنيد كه شامل توصيه‌هاي لازم براي افزايش سرعت سايت شما است.

اين مطلب را از دست ندهيد:  چگونه بفهميم بازديدكنندگان سايت ما دقيقا چه مي‌كنند!؟

سريع‌ترين سايت امتياز ۱۰۰ را به خود اختصاص مي‌دهد و هرچه امتياز كمتري بگيريد سرعت سايت شما كم است و با مشكلاتي مواجه است.

اين سايت همچنين ميانگين سرعت سايت‌ها را نشان مي‌دهد و به راحتي مي‌توانيد ببنيد سرعت سايت شما نسبت به ميانگين چگونه است. شايد يكي از عادت‌هاي خوب بازارياب اينترنتي كنترل هفتگي سرعت سايت به كمك اين ابزار قدرتمند باشد.

 

۳. keywordtool.io
ابزار سوم سايتي به نام keywordtool.io  است. اين سايت به شما كمك مي‌كند تا ببينيد كدام كليدواژه‌ها در جتسجو طرفدار بيشتري دارد يا محبوب‌تر است. كافي است يك كلمه كليدي وارد كنيد تا اين سايت تمام عبارت‌هاي مرتبطي را معرفي كند كه توسط جستجوكنندگان زياد استفاده مي‌شود.

اين سايت علاوه بر نمايش كلمات پرطرفدار در جستجوي گوگل، همان كلمه را در موتورهاي جستجوي ديگر و همچنين يوتيوب تحليل مي‌كند و به شما كمك مي‌كند تا بدانيد كدام موضوعات در حوزه فعاليت شما پرطرفدارتر است.

اين ابزار كمك بسيار ارزشمندي براي بهينه‌سازي سايت شما محسوب مي‌شود. همچنين نشان مي‌دهد بر كدام موضوعات كار كنيد و چه مطالبي منتشر كنيد تا با استقبال بيشتري مواجه شود. البته امكانات حرفه‌اي اين سايت پولي است، ولي با همان اطلاعات رايگان هم مي‌توانيد بينش بسيار ارزشمندي كسب كنيد.

 

۴. woorank.com
اگر مي‌خواهيد سايت شما در كلمات كليدي مهم در اولين نتايج جستجوي گوگل قرار گيرد، اين سايت بهترين مشاور شما در اين زمينه است. اين ابزار قدرتمند سايت شما را در چند ثانيه تحليل مي‌كند و گزارشي مفصل از وضعيت سايت شما اراده مي‌دهد تا بدانيد از لحاظ موتورهاي جستجويي مانند گوگل در چه شرايطي هستيد و چه كارهايي بايد انجام دهيد تا در اولين نتايج قرار گيريد.

اين مطلب را از دست ندهيد:  قدم اول در راه‌اندازي كسب‌و‌كار اينترنتي

گزارش رايگان اين سايت معادل گزارش چند ميليون توماني بسياري از شركت‌هايي است كه در زمينه تحليل سئوي سايت فعاليت مي‌كنند. اين ابزار فوق‌العاده را از دست ندهيد.

 

۵. trends.google.com
فرض كنيد كارتان فروش دوچرخه است. آيا برايتان جالب نيست بدانيد جستجوي واژه «دوچرخه» در اينترنت رو به رشد است يا رو به افت؟ آيا مي‌دانيد از كدام‌هاي شهرهاي ايران بيشترين جستجوي واژه «دوچرخه» انجام مي‌شود؟ اين ابزار گوگل به تمام صاحبان كسب‌و‌كار و به خصوص بازاريابان اينترنتي كمك بسيار زيادي مي‌كند. به كمك اين ابزار حتي مي‌توانيد ببينيد در كدام ماه‌ها يا فصل‌هاي سال جستجوي يك كلمه خاص بيشتر مي‌شود.
با اين ابزار گوگل همچنين مي‌توانيد دو كلمه را از نظر حجم جستجو باهم مقايسه كنيد و ببينيد كدام بيشتر جستجو مي‌شود و نمودار آن را در يك بازه زماني ببينيد. فرض كنيد كارتان فروش دوچرخه و تردميل است. با يك جستجوي ساده مي‌توانيد ببينيد كدام در اينترنت پرطرفدارتر است.

منبع: مدير سبز


:: برچسب‌ها: بازاريابي اينترنتي,بازرايابي ديجيتال,آموزش بازاريابي اينترنتي,ابزارهاي كاربريد در بازاريابي اينترنتي,ابزارهاي بازاريابي اينترنتي ,
:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 21 مهر 1396 | نظرات ()